Dobos Sándor, 2018.12.22. | Jégkorong

Korábban kétszer is 4-1 lett a liláknak, most eggyel többet lőtt mindkét csapat. Mindezt az Erste Liga szombati játéknapján.

Erste Liga, alapszakasz:

UTE–Schiller-Vasas HC 5-2 (2-1, 2-0, 1-1)
Újpesti Jégcsarnok, 467 néző, vezette
: Salánki, Halassy, Bedő, Szabó D.

UTE: Sila
Huba, Kiss P. – Kiss-Rusk, Szaller – Nagy N. (1), Varga A. (1) – Kovács A.
Benk, Sági 1, Stefishen (1) – Brine (1), Ropret 1 (1), Szalma 2 (1) – Hebar, Sikorcin, Vincze P. 1 – Csanyi (1), Kocsis F., Nemes (1)
Edző: Szilassy Zoltán

Vasas: Tóth B.
Bukor, Seregély – Surányi, Tornyai – Bálint, Garát – Inglis, Kováts M.
Bödök, Schmál, Szlama – Lőczi, Majoross (1), Varga T. 1 – Bugár, Gágyor, Pápa (1) – Czakó, Kreisz, Turbucz 1.
Edző: Ladányi Balázs

Kiállítások: 8, illetve 8 perc
Kapura lövések: 45-24


Valahogy az UTE ellen nem megy, pontosabban csak részsikereket tudunk felmutatni, és a két korábbi 4-1-es vereség után most is ez volt a helyzet a szombati mérkőzésen. Csiki Attila továbbra is hiányzott a csapatunkból, ő még szerdán, a Fehérvár ellen ütközött komolyabban, így pihennie kell.

A korábbi, lilák elleni mérkőzéshez képest Szaller Márk megint rendelkezésre állt hazai oldalon, nálunk pedig Pápa Márton volt ott ismét a csapatban, mint ahogyan a MAC-os Majoross Kristóf és Kreisz Brúnó is, így ezúttal hat kölcsönjátékosunk  (Bugár Gábor, Seregély Máté, Garát Zsombor, Lőczi Árpád még) is a jégen volt.

Bár Varga Tamás még egyenlített az első harmadban, az UTE fölénye meghatározó volt ezen a bajnokin is, a végén Turbucz Martin szépített korábbi csapata ellen.

A Schiller-Vasas HC legközelebb karácsony másnapján, 26-án, a Vasas Jégcentrumban fogadja a Hokiklub Budapestet, arra a mérkőzésre a belépés ingyenes lesz.


Hirdetések