Dobos Sándor, 2018.12.20. | Jégkorong

A Schiller-Vasas HC pénteken fogadja a debrecenieket a Vasas Jégcentrumban.

Nyolc pontot sikerült eddig gyűjteni az Erste Ligában a szezonban, ebből hármat a DEAC ellen csíptünk el. A bajnokság első fordulójában Debrecenben sikerült hosszabbítást kiharcolni (két harmad után 2-0-ra vezettünk), majd két hete a Vasas Jégcentrumban szétlövéssel nyertünk 4-3-ra – igaz, itt már 3-0-s előnyben is voltunk tíz perc után.

Azaz megzavarható az egyébként roppant erős Debrecen, erre készül a Vasas csapata ismét. Nem lesz egyszerű, merthogy a David Musial edzette, jelenleg a tabella negyedik helyén álló DEAC szerdán le tudta győzni a Ferencvárost, méghozzá úgy, hogy öt gólt ütött a zöldeknek. A mieink Fehérváron vendégszerepeltek legutóbb, 2-0-ra a Titánok győzelmét hozta az a mérkőzés.

Bálint Tamás szerint ugyanazt a játékot kell nyújtani pénteken, mint a legutóbbi DEAC elleni ütközet során, és akkor meglehet az újabb bravúr.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A pénteki találkozóra játékot szervezett a Schiller-Vasas HC, melynek lényege, hogy karácsonyi, skandináv, amolyan csúnya pulóverben várják a drukkereket, a legcsúnyább verziót viselő szurkoló ajándékot kap.

Emellett a harmadközi szünetben is lesz vendége a Jégcentrumnak, a műkorcsolya-szakosztály fiatal tehetsége, a 12 éves Takács-Darvas Szofi mutatkozik be a jégen.

A mérkőzés 18:40-kor kezdődik.


Hirdetések