Jenkei Dániel, 2018.12.08. | Kézilabda

Az Orosháza ellen is folytatta remek sorozatát Varga Márta csapata.

Női kézilabda NB I/B, Keleti-csoport

Vasas SC – OXXO Energy-Orosházi NKC 24-19 (14-8)

Vasas: Tzintzis - Hansághy 1, Kiss 4(1), Németh, Szecsődi 4, Takács 9(1), Moharos 1.

Csere.: Antóni (kapus), Szatmári 2, Imrei 1, Lízer 1, Varjú 1, Bab, Hadnagy, Ivanics, Mester. Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 4/4 ill. 2/2. Kiállítások: 6 perc ill. 16 perc


Már a mi meccsünk közben lehetett tudni, hogy az éllovas Szent István csapata kikapott a Gödtől, így még sűrűbbé vált az NB I/B-s mezőny. Persze ahhoz, hogy ez a mi szempontunkból is igazán érdemleges legyen, hoznunk kellett a kötelezőt a Népfürdő utcában az Orosháza ellen.

Nehéz kötelező volt, hiszen az orosháziak több meglepetést is okoztak az ősz folyamán, de úgy tűnt, az első félidőben Takács Fruzsina vezérletével nem hagyunk nyitott kérdést.

Hattal mentünk harminc perc után, és mindössze nyolc gólt kaptunk. Egy szó, mint száz, tényleg nagy különbség volt a két csapat között.

Aztán, ahogy Varga Márta fogalmazott, kicsit az öltözőben ragadtunk, a vendégek pedig szép lassan elkezdték ledolgozni a hátrányt.

Voltak hosszú percek, amikor nem sikerült gólt elérnünk, még emberelőnyben sem, 17-15-nél pedig kezdtünk kényelmetlenül fészkelődni az Elektormos-csarnok padsoraiban, de ennél kellemetlenebb élményünk nem lett szerencsére.

Megrázta magát a csapat, pillanatok alatt újra öt gólra nőtt a különbség, az Orosházának pedig nem maradt több puskapora.

A hajrában így már csak Antóni Viktória bokasérülése miatt aggódhattunk, de talán ez sem bizonyul annyira súlyosnak.

A meccs után pedig a munka édes gyümölcse ezúttal a szurkolóktól kapott mikuláscsoki volt, ezzel ünnepelhették a lányok a 24-19-es sikert.

Az összképet nézve csapatunk zsinórban a harmadik győzelmével zárta az őszi szezont, így a harmadik helyen mehetünk telelni, és minden bizonnyal izgalmas tavasz elé nézünk...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések