Jenkei Dániel, 2018.11.07. | Röplabda

Szerda este semmi nem jött össze: a Vasas Óbuda vereséget szenvedett a szlovéniai első mérkőzésen a Challenge-kupában.

CHALLENGE KUPA, SELEJTEZŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Formula Formis Rogoza (szlovén)- Vasas Óbuda 3-1 (16, -19, 17, 17)

Rogoza, 200 néző.
Vezette: Jakisa (bosnyák), Wurtenberger (osztrák)

Rogoza: Ajnihar 5, Dzakovic 14, Bavdaz 10, Kosenina 5, Vovk 20, Tyupikina 11. Csere: Sesel (liberó), Milosavljevic, Zdovc, Trlep.
Vezetőedző: Iztok Ksela

Vasas: Villám L. 7, Török 9, Abdulazimova 11, Durst A., Kostelanská 12, da Silva 13. Csere: Bozicevic, (liberó), Dioti 9, Mihály.
Vezetőedző: Jakub Gluszak


Jakub Gluszak lányai Rogozában kezdték meg Challenge-kupa szereplésüket szerda este. Menetelésről egyelőre még nem merünk írni, hiszen a szlovéniai meccs nem úgy sikerült, ahogy vártuk.

Pedig magabiztosan kezdtünk, de az első pár labdamenet után már nem tudtunk mit kezdeni a hazai szervákkal, így mindössze tizenhatig jutva vesztettük el a szettet.

A második játszmában úgy tűnt, helyre áll a világ rendje, hiszen komoly küzdelem árán a magunk javára fordítottuk a szettet, így egyenlítettünk.

Ezután viszont már nem rólunk szólt a rogozai este, viszont annál inkább a belelkesülő hazaiakról, akik két simább játszmával lezárták a mérkőzést.

Nem kétséges, ennél többet várt magától a csapat, így a jövő heti visszavágón bravúr - egészen pontosan négy nyert szett - kell a továbbjutáshoz a Láng-csarnokban a Vasas Óbudától, amely a bajnokságban már bizonyította, hogy képes extra teljesítményre.

(fotó: Vasas Röplabda)


Hirdetések