Jenkei András, 2018.11.01. | Röplabda

Ami a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése után sem volt kérdéses, tegnap este valóssá vált, a Vasas Óbuda búcsúztatta a TFSE-t.

Vasas Óbuda – TFSE 3-0 (10, 12, 8)
Folyondár utca, 100 néző.

Vezette: Barabás, Árpás

Vasas: Ambrosio 10, Szabó A. 7, Kostelanská 11, Abdulazimova 13, Ana Tiemi 1, Török 5. Csere: Bozicevic, Juhár (liberók), Villám L. 3, Durst A. 1, Mihály 3, Dioti 4.
Vezetőedző: Jakub Głuszak

TFSE: Németh J. 1, Poór 6, Villám Cs., Horváth Z. 3, Veress 1, Ambrus 2. Csere: Boller, Villányi (liberók), Oláh D. 4, Zgyerka-Édes 2, Dobrovits, Rácz.
Vezetőedző: Molnár István

Nem csupán az első mérkőzés végeredménye szólt a Vasas Óbuda mellett, a visszavágón a pályán is nagyon hamar újra kiderült, hogy jelentős a különbség a két együttes játéktudása között. Vezetőedzőnk kétségek nélkül váltogathatta csapatának tagjait, aki éppen a pályán volt magabiztosan  játszott.
Kisebb hullámvölgybe a második szett elején kerültünk, a csökkent figyelem rövid ideig tartó szorosabb állást eredményezett, de hamar sikerült átlendülni ezen a gyengébb perióduson is.
A legjobb nyolc között a Szent Benedek Balatonfüred következik, akik a szebb napokat is látott gödöllőieket búcsúztatták.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések