Jenkei Dániel, 2018.10.26. | Műkorcsolya

Élversenyzőnk harmadik helyen zárta a Halloween-kupát, de a Vasas műkorcsolya utánpótlása is megmutatta magát.

Tóth Ivett számára különleges volt a mögöttünk hagyott hétvége, hiszen abszolút hazai pályán, a Vasas Jégcentrumban mutathatta be koreográfiáját, a nemzetközi Halloween-kupa keretein belül.

Összességében a produkciója a harmadik helyre volt elég, a remek rövidprogram után a kűr ezúttal nem sikerült annyira magabiztosra.

Erről edzője, Tokaji-Kulcsár Zsófia így mesélt honlapunknak:

- Nem voltunk maradéktalanul elégedettek, a rövidprogramban sikerült lazábban kiállnia és megcsinálni az elemeket, a kűrben viszont még a kiváló bemelegítés ellenére sem tudott olyan mentális állapotba kerülni, hogy meg tudja csinálni azokat az elemeket, amelyeket egyébként edzésen tökéletesen tud. Egyelőre még sokszor megjelennek nála az elmúlt évek negatív tapasztalatai, beidegződései, és ezeket nem mindig tudja megfelelően kezelni téthelyzetben. Most az a legnagyobb kihívás számunkra, hogy ezen változtassunk, és újra meglegyen a kellő magabiztossága, hiszen az edzéseken pontosan látjuk, hogy milyen magas szinten tudja kivitelezni az ugrásokat.

Ivett mellett a Vasas ifjú reménységei is megmutathatták magukat Káposztásmegyeren:

Hiezl Emma chicks kategóriában a szezon első versenyét izgatottan ugyan, de magabiztosan kezdte. Az ugrásokon és a forgásokon is fog tudni még javítani, de összességében remek bemutatkozás volt ez részéről.

Simkó Lilinek is ez volt az első versenye, emiatt még nagyon izgult, de a szezon előrehaladtával ez bizonyára változni fog, és versenyen is nyugodtabban tudja megmutatni tudását.
 


fotó: www.rendezvényfotózás.hu


Hirdetések