Jenkei Dániel, 2018.10.24. | Kézilabda

A Kozármisleny csapata jelentette a végállomást a Magyar Kupa 2018/2019-es kiírásában.

Magyar Kupa 3. forduló:

Vasas SC – Kozármisleny SE 26-28 (13-13)

Vasas SC: Tzintzis – Hansághy 1, Kiss 3, Szecsődi 7(1), Mester 2, Takács 3, Szatmári 1. Cs: Antóni (kapus), Moharos 2, Imrei 2, Ivanics, Németh 3, Hadnagy 2, Lízer.

Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 3/1 ill. 3/3. Kiállítások: 10 perc ill. 2 perc


Kelet vs. Nyugat. No, All Star Gálának azért túlzás lett volna nevezni a Vasas-Kozármisleny kupameccset, de tény, ami a tény, az NB I/B két csoportjának élcsapatai találkoztak a Népfürdő utcában.

Az első félidő ennek megfelelően kiegyenlített játékot hozott, amit a 13-13-as félidei eredmény is jól példázott.

A fordulás után azonban - képzavarral élve - osztálykülönbség alakult ki a csapatok között, és fájó, de nem a mi javunkra.

A kézilabda egyszerű játék: a vendégek szinte minden támadásból gólt lőttek, mi pedig mindent kihagytunk, így aztán hamar ötgólos, majd annál is komolyabb hátrányban találtuk magunkat.

Tíz perccel a vége előtt speciel már nyolccal vezetett az ellenfél, majd innen nyitottak Szecsődi Lauráék egy huszáros hajrát, amelynek köszönhetően két gólra sikerült feljönnünk a véghajrára.

Ebben a helyzetben már önmagában nagy szó volt, hogy izgalmassá tudtuk tenni a végét, de ugyanezen okból kifolyólag duplán bosszantó, hogy csak a hajrában tudtunk megfelelő hatékonysággal játszani.

A végén egy kiállítás és két hétméteres pecsételte meg a sorsunkat, így a vereséggel biztossá vált, az idei kiírásban három meccs jutott csapatunknak a Magyar Kupában.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések