Jenkei Dániel, 2018.10.20. | Kézilabda

Magabiztosan vertük a Balmazújvárost szombat este az Elektromos-csarnokban.

NBI/B Kelet, 5. forduló:

Vasas – NKK Balmazújváros 31-19 (15-7)

Vasas SC: Tzintzis – Hansághy 3, Kiss 4, Németh, Szecsődi 2, Takács 4, Szatmári. Csere: Antóni (kapus), Moharos 5, Imrei 3, Ivanics 3(2), Mester 3, Hadnagy 2, Lízer 2, Török.

Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 2/2 ill. 4/3.,  Kiállítások: 6 perc ill. 4 perc


A múlt hétvégi szentendrei siker után egy újabb olyan ellenféllel néztünk szembe az NB I/B-ben, amely ellen kötelező feladatnak látszott a győzelem.

A balmazújvárosiak lelkes, pörgős kézilabdát játszanak, de a mieink nagyobb játékerőt képviselnek, és ami a legfontosabb, ez végig meg is mutatkozott a szombati összecsapáson.

Tzintzis Alexandra az első pillanattól remekelt a kapuban, ami jó alapot, és kellő nyugodtságot szolgáltatott ahhoz, hogy kreatív támadásokat szövögessünk.

A szünetbeli nyolcgólos különbséget pedig nemcsak, hogy megtartottuk, hanem növelni is tudtuk a végére.

A hajrában látszott, hogy a lányok kifejezetten ambicionálták az ellenfél 20 gól alatt tartását, és mivel ez is sikerült, igazán nem lehetett panasz erre a szombati kéziprogramra.

Külön kiemelendő, hogy a Vasas-keménymag végig hangosan űzte-hajtotta a csapatunkat, ők ma feltétlenül élvonalbeli nívót képviseltek a két másodosztályú csapat összecsapásán.

Fontos fejlemény, hogy mivel a Kispest kikapott, ezzel a győzelemmel holnapig biztosan visszakerültünk a tabella elejére.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések