Jenkei Dániel, 2018.10.19. | Aerobik-Fitnesz

A Vasas aerobikosai a Magyar Kupa 3. fordulójában voltak érdekeltek, és még felsorolni is nehéz, mennyi érmet vittek haza.

Kitettek magukért a Vasas ifjú aerobikosai az őszi szezon nyitóversenyén, amely a Magyar Kupa harmadik állomása volt Nyíregyházán.

A legkisebbek a Challange-csoport kategóriában az előkelő ötödik helyen végeztek, versenyről versenyre szépen fejlődnek, és a mostani eredményük garantálja, hogy ott lehetnek a Magyar Kupa döntőjében.

Az érmekre sem kellett sokáig várni, a Brávácz Lilla-Tóth Szofi- Kalmár Odett trió harmadik lett UP 4-es korosztályban, míg a vasasos csoport ugyanitt negyedik helyen végzett, Tóth Dorinával és Solymosi Lilivel kiegészülve.

Az UP 3-as triónknak is jutott egy bronz (Kormány Kata, Borics Nóra, Mitterli Lilla), és itt a lányok a csoportok versenyében még egy lapáttal rá tudtak tenni, így Nikolov Nina és Blaschek Petra közreműködésével ezüstérmet nyertek.

A junioroknál egyéniben Kvaszta Jázmin az előkelő 6. helyen végzett, trióban pedig mindkét csapatunk kiemelkedett: ezüst, illetve bronzéremmel zártak. (2.: Bács Bianka, ÓMolnár Nelli ,Baranyi Kamilla, 3.: Tiboravsky Libi, Kocsis Petra, Kvaszta Jázmin).

A két trióból összeálló csoport pedig egy második hellyel fejelte meg a remek szereplést, így mindenki bejutott az október 20-i Magyar Kupa fináléba.

A legkisebbek számára egyébként más verseny is akadt a közelmúltban, hiszen ők a meghívásos rendszerű Tótágas Kupán szerepeltek Debrecenben.

Ha pedig már ott voltak, remekeltek is, hiszen egyéniben, trióban és csoportban is a Vasasé lett az első hely. Kárpáti Lilla, Szentgyörgyi Fanni, Albertini Milla,Horváth Hanna, Kardos Odett és Tóth Dorka nevéhez fűződnek a remek sikerek, UP 3 egyéniben pedig Tóth Szofi lett első.
 


Hirdetések