Jenkei Dániel, 2018.10.13. | Kézilabda

A múlt vasárnapi botlás után magabiztosan nyert női kézilabdacsapatunk az NB I/B-ben.

NBI/B Keleti-csoport, 4. forduló:

Szentendrei NKE - Vasas 20-30 (9-17)

Vasas SC: Tzintzis – Hansághy 4, Varjú 3, Németh, Ivanics 3, Takács 4(3), Szatmári 3. Cs: Antóni (kapus), Kiss 4, Hadnagy 2, Szecsődi 2, Török 2, Bab 1, Lízer 1 (1), Moharos 1, Mester.

Vezetőedző: Varga Márta

Hétméteresek: 8/6 ill. 6/4., ill Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc


Nem múlt el nyomtalanul a Szent István SE elleni fiaskó, Varga Márta több helyen is változtatott a kezdőcsapaton az előzetesen gyengébb ellenfélnek tűnő Szentendre ellen.

Jól is sikerült a dunapartiak elleni első félidő: támadásban Takács Fruzsina és Varjú Liliána vitte a hátán csapatot, de Hansághy Beatrix is többször eredményes volt a szélről.

Mindemellett pedig keményen védekeztünk, ami szemmel láthatóan nem ízlett az ellenfélnek.

A második harminc percre a szombati keret valamennyi tagja lehetőséget kapott nálunk, ez pedig óhatatlanul hozott hibákat a játékunkba, de így is bőven akadt pozitívum.

A legjobban Török Rebeka két szép átlövésgóljának örültünk, hiszen fiatal játékosunknak ez volt az első NB I/B-s meccse. Azt még nem döntötte el a csapat, hogy a remek bemutatkozás hány tálca sütit von maga után a hétfői edzésen Rebeka részéről...

A végére állandósult a tíz gól körüli különbség, és végül a lefújás pillanatában is ez az arány állt a táblán, könnyed sikerrel távoztunk Szentendréről.

Varga Márta vezetőedző így értékelt honlapunknak: - Nyíltan és őszintén értékeltük a múltheti vereséget, utána pedig már csak az előttünk álló feladatokra koncentráltunk.  A mai meccs első félidejével szinte maradéktalanul elégedett is voltam, leszámítva néhány ziccerhibázást. A második félidőre aztán forgattam a csapatot, így menetközben néha adódtak nehézségeink, nem mindig tudtunk ugyanabban a gyors ritmusban kézilabdázni, mint korábban. Fontos volt ez a győzelem, hogy lelkileg kicsit helyrerázódjunk, ugyanilyen hozzáállást várok jövő héten a Balmazújváros elleni meccsen is.


Hirdetések