Dobos Sándor, 2018.10.06. | Jégkorong

A Schiller-Vasas HC vasárnap ismét hazai pályán játszik az Erste Ligában.

Az első erdélyi túra második mérkőzésén a Corona Brasov volt az ellenfél, akkor 4-0-ra kaptunk ki a svéd edzővel bíró Brassótól, most ezt az eredményt semmiképpen sem szeretnék elfogadni a fiúk.

Bár pénteken ugyancsak 4-0-ra kaptunk ki a Dunaújvárostól, valami benne van a levegőben, a mieink a győzelemre törnek vasárnap. Pozitív hír, hogy Inglis Ákos visszatért a csapatba, így eggyel több variációs lehetősége van a szakmai stábnak a védőpárosok összeállítását illetően. Ladányi Balázs egyébként betegeskedett a héten, Revák Zoltán és Diego Scandela azonban tartotta a frontot az edzéseken.

Az újvárosiak elleni meccs után Revák Zoltán elmondta, azt a játékot várja el a csapattól, amit a harmadik harmadban mutatott, azt 0-0-ra hoztuk ki idegenben.

Hegyi Dominik a vasárnapi mérkőzést felvezető videóinterjújában úgy fogalmazott, hogy 110-120 százalékra van szükség az üdvösséghez, arra, hogy mindenki kitegye a szívét és a lelkét a jégre. Általában egyébként ez jellemző a mieinkre, bizakodhatunk. A Brassó egyébként a tabella ötödik helyén áll, eddig 5 tiszta győzelmet és 4 tiszta vereséget számlál.

A mérkőzés első szünetében a Vasas SC műkorcsolya-szakosztályának 7 éves tehetsége, Hiezl Emma lép majd fel a Vasas Jégcentrum jegén.

Erste Liga, 10. forduló:

Schiller-Vasas HC–Corona Brasov (romániai)


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések