Jenkei Dániel, 2018.10.03. | Labdarúgás

Ismét nyertek a labdarúgóink, a Vác elleni hétközi meccsen sikerült visszatalálni a győztes útra.

NB II., 11. forduló

Vác FC-Vasas FC 0-1 (0-0)

III. kerületi TVE-pálya, Vezette: Szilasi Sz. (Lémon, Kepe)

Vác: Halasi - Hegedűs, Görgényi, Dlusztus, Földi – Kákonyi, Tóth G. (Szekszárdi), Durso, Varga Sz. (Borvető), Csillag (Murai) – Zsolnai.

Vezetőedző: Zorna Szpisljak

Vasas: Bese - Szivacski, Vaskó, Kelemen, Rokszin – Murka (Birtalan), Hinora, Szatmári – Ádám (Hajdú), Balajti, Hrepka (Szilágyi).

Vezetőedző: Kis Károly

Gólszerző: Balajti (58.)


Vác helyett a III. kerület Hévízi úti pályáján vendégeskedett csapatunk az NB II hétközi fordulójában.

A mi szemszögünkből zsinórban hét döntetlen után nem igazán lehetett más cél, mint újra győztes útra lépni.

Ebben többek között Görgényi Dávid, a váciak védője próbálta megakadályozni támadósorunkat. Görgényi nevét azért „vesszük elő” külön, mert a Vasasban nevelkedett, és hosszú éveken át szolgálta felnőtt csapatunkat, de ugyanígy a Vasas Kubala-nevelés Varga Szabolcs is ismerős lehetett a piros-kék drukkereknek.

Az első félidőben nem jött a várva várt gólunk, így nemcsak az ég, hanem a kedvünk is egyre borúsabbá vált. Ráadásul Ádám Martint sérülés miatt le kellett cserélni, pedig egy szabadrúgás után éppen ő járt a legközelebb a gólhoz a félidő során.

Összességében egyébként csak apró lehetőségekig jutott mindkét csapat ebben a periódusban.

A második félidőre aztán eleredt az eső is, mi pedig a hosszú kihagyás után beálló Birtalantól vártuk a megváltó gólok jövetelét.

Persze azért Balajti Ádámban is bízhattunk, aki nem véletlenül vezeti az NB II-es góllövőlistát, és bizony most is ő talált be végül, miután kihasználta a váci kapus borzalmas labdába érését.

Bár nem időjárásjelentés-jelleggel készült ez a cikk, de a meccs utolsó fél órájára újra kiderült az ég. Emellett pedig az is kiderült, hogy semmilyen sorozat nem tart örökké...

Sikerült újra győznünk, ezúttal elégnek bizonyult az egy rúgott gól, igaz a végén Besének több bravúrt is be kellett mutatnia, hogy ne egyenlítsen ki a derekasan próbálkozó váci csapat.

 


Hirdetések