Dobos Sándor, 2018.10.01. | Vízilabda

Két vereség és egy győzelem az utánpótlás mérlege a vasárnapi túrát követően. OB I/B-s csapatunk először játszott teljes kerettel.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 2. forduló:

Debreceni VSE–Vasas SC 14-4 (7-0, 3-1, 2-2, 2-1)
Gólszerzők:
Fekete G. 6, Katona G. 3, Turcsányi, Nagypál, Melegh, Macsi, Oltean, illetve Vadovics L. 4

Plézer János vezetőedző:
„Furcsa, mert sosem éreztem azt fél perccel egy meccs kezdete után, hogy nincs esélyünk. Demoralizáló gólt kaptunk rögtön az elején, ami ezen a szinte elfogadhatatlan, nem lehet elmenni szó nélkül az első negyed játéka mellett. Átgázoltak rajtunk, igazából a maradék három negyed számszerű eredménye vállalható lenne a Debrecen ellen. Két játékosunk hiányzott, sok minden összejött, de nyilván nem vagyok elégedett. Két nagyon erős csapattal kezdtünk, mindkettő bajnokesélyes. Meg kell találnunk a mostani helyzetből kivezető utat. A Fradi ellen mindenképpen jobb és motiváltabb játékot várok, remélem, a végén pozitív értékeléssel tudok majd szolgálni.”

Országos Serdülő Bajnokság, 2. forduló:

Debreceni VSE–Vasas SC 8-12 (2-3, 1-2, 2-4, 3-3)
Gólszerzők:
Nagy N. 4, Barta 2, Krasznai 2, illetve Fótos 3, Juhász M. 2, Hajzer 2, Gémesi 2, Magyar B., Szeibert, Záveczki

Pálffy Márton vezetőedző:
„Debrecenben mindig nehéz nyerni, és nagy fegyvertény, hogy most ez sikerült nekünk, főleg, a jövőre nézve. Azokat a hibákat, amiket a KSI ellen elkövettünk, nagyrészt sikerült kiküszöbölni. A szolnoki felkészülési tornán játszottunk egymással, és az akkori meccs videófelvételét elemeztük, így sikerült megfelelően felkészülni a debreceniekből. A Fradi bivalyerős ebben az évben, de szeretjük a meglepetéseket, nem feltartott kézzel várjuk a következő bajnokit.”

Országos Gyermek Bajnokság, 2. forduló:

Debreceni VSE–Vasas SC 9-7 (3-1, 2-3, 2-1, 2-2)
Gólszerzők
: Fedác 3, Kovács M. 2, Kis F. 2, Csikortás 2, illetve Szűcs L. 3, Mintál 2, Thuróczy, Joko

Monostori Attila vezetőedző:
„A két csapat nagyjából azonos játékerőt képvisel, sajnos, elkövettünk egy-két olyan hibát, amit a debreceniek ki tudtak használni. A szoros emberfogásban egyértelműen javultunk, itt látszik az előrelépés, de támadásban még mindig sok a rossz passz, amikből nem feltétlen kapunk gólt, de a saját támadásvezetésünket és lendületünket visszaveti. Ebben kell javulni, meg nyilván még sok mindenben. A Fradi ellen játszunk legközelebb, ott azt várom, hogy minden játékelemben még tovább fejlődjünk.”

OB I/B, B csoport, 2. forduló:

Fehérvári VSE–Vasas SC 9-14 (2-3, 1-2, 3-2, 2-7)
Gólszerzők
: Albert B. 4, Gáti 2, Bekő, Tóth K., Nagy M., illetve Steinmetz Á. 4, Kistamás 3, Bóbis 2, Fazekas G. 2, Korom T., Trombitás, Hajdu A.

Plézer János vezetőedző:
„Feljutó csapatról van szó, nem nagyon volt információnk arról, hogy milyen játékerőt képvisel a Fehérvár. Az elején elég jól játszottunk, lehetett volna sokgólos előnyünk is, de magunknak tettük nehézzé végül a meccset. 5-3-as vezetésünk után volt egy háromperces kiesés, már 6-5-nél náluk volt az előny, így időt kellett kérnem. Ezután védekezést váltottunk, jól reagált a csapat, végül sikerült megszerezni a győzelmet. Nagyon szimpatikus csapat a Fehérvár, sok sikert kívánok nekik a folytatásban. Sok néző előtt játszhattunk, nekünk ez volt az első olyan meccsünk, ahol egyben voltunk, ez a 14 játékos jelenti a keretünket. Abszolút pozitív élmény volt az egész mérkőzés számomra.”


Hirdetések