2018.09.27. | Jégkorong

Az FTC-Telekom érkezik a Schiller-Vasas otthonába a pénteki Erste Liga-programban, két nappal később ismét játszunk.

A Fradi már hét mérkőzésen túl van az Erste Liga idei kiírásából, ebből öt meccsen is hosszabbítás döntött! A mindezidáig veretlen Csíkszereda mögött a második helyen állnak a zöldek, akik az UTE és a Csíkszereda ellen vesztettek hosszabbítás után, a többi meccset így vagy úgy, de megnyerték.

Fodor Szabolcs négy kanadai, két finn és egy olasz légiósra számíthat a keretben, no meg a 73-szoros válogatott Nagy Gergőre, mondani sem kell, hogy jóval esélyesebb ezen a pénteki mérkőzésen is a csapat a miénknél.

De ezzel eddig sem foglalkoztunk, és ezután sem fogunk, a Vasas fiatal csapatának ezen a meccsen is a tapasztalatszerzés lesz az elsődleges célja, de ezzel együtt sem tesszük fel a kezünket.

Nagy valószínűséggel újoncot avat majd a Vasas, hiszen a 17 éves Kiss Benedek is ott lesz a keretünkben, Ladányi Balázs és Horváth András egyeztetése alapján megkapja a bizalmat, tekintve, hogy remekül játszott az elmúlt időszakban az ifi és juniorcsapatunkban. Bugár Gábor, Majoross Barnabás lesz most ott a keretben a MAC-tól, Pápa Mártonra továbbra is igényt tartanak az újbudaiak, így ő ott edz majd.

"Jóslatokba nem bocsátkozunk, de azt megígérhetjük, hogy ahogyan az eddigi meccseken, úgy ezúttal is megnehezítjük az ellenfél dolgát, és az első perctől az utolsóig hajtani fogunk" - mondta Revák Zoltán másodedző a meccs felvezetéseként.

Ahogyan az eddigi hazai mérkőzéseken, úgy pénteken is lesznek kiegészítő programok a Vasas Jégcentrumban. Az első szünetben a Vasas U8-as és U10-es csapatai játszanak egymással, bemutatkozik a gyerehokizni.hu programja, a második szünetben az utánpótláskorú gyerekek elektromos autóversenyen mérik össze erejüket, a legügyesebbek az E.ON ajándékcsomagjaival gazdagodnak, az aulában pedig csapatunk támogatói vonulnak fel – természetesen Csúszka társaságában.

Az FTC-Telekom eddigi mérkőzései:

FTC-Telekom–DEAC 3-2 – hosszabbítás után
UTE–FTC-Telekom 2-1 – hosszabbítás után
Sport Club Csíkszereda–FTC-Telekom 7-6 – hosszabbítás után
Gyergyói HK–FTC-Telekom 2-3 – hosszabbítás után
FTC-Telekom–Dunaújvárosi Acélbikák 3-2
UTE–FTC-Telekom 4-5 – hosszabbítás után
Hokiklub Budapest–FTC-Telekom 1-5

A Schiller-Vasas HC eddigi mérkőzései:

DEAC–Schiller-Vasas HC 3-2 – hosszabbítás után
Dunaújvárosi Acélbikák–Schiller-Vasas HC 8-2
Schiller-Vasas HC–Vienna Capitals II 3-4 – hosszabbítás után
Hokiklub Budapest–Schiller-Vasas HC 1-2 – hosszabbítás után
Sport Club Csíkszereda–Schiller-Vasas HC 4-1
Corona Brasov–Schiller-Vasas HC 4-0

Erste Liga, 7. forduló:

Schiller-Vasas HC–FTC-Telekom, Vasas Jégcentrum, 18:40


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Sportágválasztó a hokimeccs előtt vasárnap
Ne feledjük, a mieink vasárnap is itthon játszanak, a listavezető Csíkszereda ellen, és a mérkőzést megelőzően mini sportágválasztót rendezünk a Jégcentrum melletti sportpályán. Az érdeklődők 14 és 17 óra között a vízilabda, a kézilabda, a karate, a birkózás, a curling és a vívás sportágakat ismerhetik meg, próbálhatják ki – szakosztályaink munkatársai és a Vasasban sportoló fiatalok segítségével. Azon a meccsen egyébként Talmácsi Gábor dobja majd be a korongot a jégen.

Hirdetések