Dobos Sándor, 2018.09.23. | Labdarúgás

A Vasas FC 4-1-re nyert Nagykőrösön, ezzel ott van a legjobb 32 között.

Eredmény – Magyar Kupa, a legjobb 64 között:

Nagykőrösi Kinizsi – Vasas FC 1-4 (0-1)

Vasas: Bősz – Hinora, Szilágyi, Kelemen, Rokszin – Tóth K. (Talabér, a szünetben) – Murka, Szatmári (Hajdú, 68.), Király (Ádám, a szünetben), Bévárdi – Hrepka. Vezetőedző: Kis Károly

Gólszerzők: Hazai (89.), illetve Hrepka (30.), Ádám (60., 85.), Hajdú (71.)


Igazi romantikus mérkőzés volt ez a vasárnap délutáni, hiszen a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsi több mint 1000 nézőt vonzott a Csónakázó-tó melletti pályára, sokan megmozdultak, idősek és fiatalok egyaránt.

Remek felvezetés, jó zene, lelkes szpíker, tombola, hot-dog, sör és remek idő várta a csapatokat, a szurkolókat, ez utóbbi tény különösen jókedvre derítette az érdeklődőket. Sok Vasas-szurkoló is elkísérte a csapatot, az Armata egy kis pirotechnikai bemutatót is tartott a bevonulás alatt – jól nézett ki. Az is, ahogyan Kovács István, Kokó bá, az 1977-es bajnokcsapatunk játékosa elvégezte a kezdőrúgást.

A meccsen érvényesült a papírforma, de azért nem adta könnyen magát a hazai csapat, amely végül a 89. percben a végig remekül játszó Hazafi Ákos révén szépíteni is tudott. A legszebb gól ezzel együtt Hajdú Ádámé volt, aki 3 perccel becserélése után lőtt ballal 17 méterről a jobb felsőbe.

Nyert a Vasas FC Illovszky Rudolf halálának 10. évfordulóján, hozta a kötelezőt, és készülhet a komolyabb feladatokra.

Járt tehát a jól megérdemelt marhapörkölt, a helyiek ugyanis erre invitálták meg a két csapatot és a vezetőséget a meccs végeztével.

Fotók alább!


Hirdetések