Dobos Sándor, 2018.07.17. | Vízilabda

A Vasas SC korosztályos csapatai nekivágtak a felkészülésnek a következő szezonra. Öthetes edzőtábor indult a hét elején a Római-strandon, délutánonként a Császár-Komjádi Uszodában edzenek a fiúk.

Az előző bajnoki idényt követő levezetőedzések és az új szezont felvezetendő első edzőtábor között nagyjából négy hét telt el, ez idő alatt kellett kipihennie a játékosoknak és az edzőknek is a fáradalmakat, a kellemes vagy kellemetlen élményeket.

„Nehezen telt el ez a négy hét” – fogalmazott Plézer János, az ificsapatunk, valamint OB I/B-s együttesünk vezetőedzője hétfőn délelőtt a Római-strandon.

„Már nagyon vártam a felkészülést, biztos nagyon kemény lesz ez az edzőtábor, de vannak céljaink” – ezt már Vadovics László mondta, akire fontos szerep vár majd az ificsapatunkban is jövőre.

„Megmondom őszintén, már nagyon hiányzott a munka”Pálffy Márton, a serdülőkorosztály egyik edzője árulta ezt el, míg Andrasev Fülöp, a serdülők első számú kapusa így összegzett: „Nagyon izgatottan vártam már, hogy jöhessek edzésre, mert hiányzott a testmozgás, attól függetlenül, hogy lejártam úszni és a Vasasnak is voltak fakultatív edzései.”

Azaz: rövid pihenő ide, fesztiválszezon oda, mindenki várta már az első edzéseket, az első találkozót, ahol persze új játékosok is megjelentek minden korosztályban. Most indul az összeszokási folyamat, és a fizikai állóképesség megszerzésének első lépéseit is megteszik a fiatalok Gábor Attila erőnléti edző segítségével.

A fiatalok öthetes edzőtábort kezdenek tehát, délelőttönként a Római-strandfürdőn, délutánonként a Császár-Komjádi Uszodában edzenek, utóbbiban van lehetőség labdás edzésekre.

Az alábbi videókban a fent említett főszereplők mondták el véleményüket a szezonkezdet apropóján.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések