Dobos Sándor, 2018.05.02. | Vízilabda

Mindhárom korosztályban a zuglóiak örülhettek a legutóbbi utánpótlás fordulóban.

OB I B, rájátszás, 2. forduló:

Switelsky-Békéscsaba – Vasas SC 8-9 (1-3, 1-3, 1-1, 5-2)
Gólszerzők:
Németh D. 4, Szabó Z. 2, Ajtai 2, illetve Trombitás 2, Hajdu L. 2, Hajdu A. 2, Ladányi 2, Fazekas G.

Plézer János vezetőedző:
„Két fontos játékosunkat vesztettük el az elmúlt hetekben, és el kellett telni egy kis időnek, míg rendezzük a sorainkat, amíg kialakult egy más szisztéma, ahol megtaláljuk a játékosok helyét. Békéscsabán kevés csapat szokott nyerni, nekünk ez most sikerült, nagyon boldog voltam szombat este. Nagyon jól játszottunk, igazából az utolsó negyed öt percét leszámítva nem nagyon követtünk el hibát. 8-3-ra is vezettünk, a végén a hazaiak amolyan minden mindegy alapon elkezdtek lőni, be is jött nekik, és erre nem nagyon tudtunk reagálni. De azért a végén ott volt 30 másodperc, és nem kellett mást tenni, mint végigjátszani a támadásunkat. Mind a mutatott játékkal, mind az eredménnyel elégedett vagyok, nagyon kellett már egy pozitív visszacsatolás.”

Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll a nyolccsapatos felsőházban 9 ponttal, a listavezető a KSI 23 ponttal.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 24. forduló

Market-Vasas – BVSC-Zugló 7-8 (4-1, 0-2, 2-3, 1-2)
Gólszerzők:
Trombitás 2, Landherr 2, Vadovics L. 2, Farkas R., illetve Csorba T. 2, Sugár 2, Mladoniczky 2, Tanczer, Fodor O.

Plézer János vezetőedző:
„A BVSC Magyarország egyik legjobb csapata, ezt tudtuk a meccs előtt, de nem volt veszítenivalónk. El tudtunk menni 4-0-ra, onnan lett 4-4, majd 6-4, megint a mi javunkra. A BVSC 8-7-nél vezetett először, ezzel meg is nyerte a meccset. Ugyanakkor elégedett vagyok, jó érzés, hogy a csapatom a legjobbakat is el tudja kapni egyszer-egyszer, és hogy a top háromtól, top négytől nem vagyunk messze játékban. A KSI, a BVSC és az UVSE ellen is helytálltunk. Az, hogy a tabellán most hátrébb állunk, azért nagyban köszönhető a Komjádi-kupának és az OB I/B-nek is, sok energiát emésztett ez a két sorozat, emiatt hullajtottunk pontokat, amik persze hiányoznak. Összességében elégedett vagyok, a csapat nagy szívvel és nagyon motiváltan játszott.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a bajnokságban 27 ponttal, a nyolcadik Honvédnak is 27 pontja van, az élen a KSI áll 69 ponttal.

Országos Serdülő Bajnokság, 24. forduló:

Market-Vasas – BVSC-Zugló 5-7 (3-1, 1-1, 0-3, 1-2)
Gólszerzők: Krisán 2, Landherr 2, Tóth T., illetve Urbán 2, Gyenis, Derekas, Batizi, Farkas B., Mészáros M.

Godova Gábor vezetőedző:
„Összeszedetten, jól játszottunk. Jól védekeztünk, benne egy szenzációs kapusteljesítménnyel, sajnálom, hogy a végjátékban kaptunk ki. Egy-két hibát elkövettünk, ennek köszönhető, hogy nem tudtunk váratlan eredményt produkálni. Bármennyire is forgattam a csapatot, azért a BVSC jobb erőkből áll. Elfáradtunk a végére. A BVSC a harmadik negyedben fordított, akkor sokan úgy gondolhatták, hogy onnantól nem lesz kérdés, de mégis felálltunk, tartottuk az ellenfelet, és még a negyedik negyedben is zárkóztunk, volt tartásunk. Most csak dicsérni tudom a csapatot.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a bajnokság 35 ponttal, a hetedik Egernek 39 pontja van, az élen az UVSE áll, 66 ponttal.

Országos Gyermek Bajnokság, 24. forduló:

Market-Vasas – BVSC-Zugló 11-13 (3-4, 2-3, 2-5, 4-1)
Gólszerzők:
Bárczi 4, Gémesi 3, Sipos 2, Sipőcz 2, Hajnal, illetve Mészáros M. 8, Mohos 2, Hajdú B., Tátrai, Bak

Monostori Attila vezetőedző:
„Ha csak az eredményre nézünk rá, az nem olyan rossz, a játék képe viszont nem azt mutatta, amit végül az eredmény. Tisztában vagyunk vele, hogy a BVSC jobb csapat, ez nem kérdés, de azért jobban is megnehezíthettük volna a dolgukat. A két centerünk jól játszott, ugyanakkor az egész meccsen rengeteg lefordulásgólt kaptunk. Ha csak a felét megússzuk, sokkal jobb lett volna az összkép. A BVSC-től nem szégyen kikapni, de a lefordulások miatt mérges voltam a csapatra.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a bajnokságban 27 ponttal, a nyolcadik Szentesnek 34 pontja van, az élen a KSI áll 68 ponttal.


Hirdetések