Jenkei Dániel, 2018.04.28. | Kézilabda

A tizenharmadik fogadja a tizennegyediket az NB I 23. fordulójában: a Békéscsaba-Vasas meccset vezetjük fel.

"Néhány játékosomat nem éreztem kellően motiváltnak, vasárnapra össze kell kapni magunkat, különben a Békéscsaba átgázol rajtunk..." - Varga Márta vezetőedző meglehetősen csalódottan értékelte a hétközi, Budaörs elleni meccsünket, és már utalt a vasárnapi feladatra.

A Viharsarokban már a harmadik meccsünket játsszuk majd nyolc napon belül, az ellen a gárda ellen, amelyet egyedüliként tudtunk legyőzni az NB I-ben, ráadásul már az idei évben.

Az januári meccs óta azonban nagyot fordult a világ, a Békéscsaba az elmúlt hetekben több bravúros eredményt is elért (például a Budaörs gárdáját is legyőzték), így sereghajtóból előreléptek egy pozíciót, immár 7 pontjuk van, és reális bentmaradási esélyekkel léphetnek pályára. Nekünk ugye maradt a három egységünk, így ha nem nem nyerünk vasárnap, a maradék remények is szertefoszlanak...

"Nem lesz könnyű dolgunk, és nemcsak a sorozatterhelés miatt, hanem azért sem, mert a békéscsabai csarnok egy igazi katlan, ritka az ilyen méretű létesítmény, ráadásul fanatikus szurkolóik vannak, nem véletlen, hogy mostanában egyre eredményesebbek. Teljesen más meccs lesz, mint a januári, de nem lehet más célunk, győzni szeretnénk" - ezt már Pados Mónika csapatkapitány osztotta meg honlapunkkal.

 

 

"A Vasas mindent egy lapra fog feltenni az elkövetkező találkozóin, így ellenünk is, és az ilyen csapatok ellen a lehető legnehezebb játszani.  A játék több szegmensében is oda kell rájuk figyelni, főleg a beálló játékukat lehet kiemelni, amit az ellenfelek szemszögéből nagyon kellemetlenül csinálnak, és több csapatnak is okoztak már gondot ezzel a fajta stílussal." - ezt pedig az ellenfél edzője, Horváth Roland jegyezte meg a mieinkről.

Bizony, mi is abban bízunk, hogy minél több kellemetlen percet tudunk majd okozni a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban vasárnap 19 órától kezdődő összecsapáson.

Végül egy kis kellemes nosztalgia...


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések