Dobos Sándor, 2018.04.23. | Vízilabda

Az országos korosztályos bajnokság vasárnapi fordulójában felemás eredmények születtek a Market-Vasas szemszögéből.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 23. forduló:

Szegedi VPS – Market-Vasas 7-5 (1-2, 2-1, 3-1, 1-1)
Gólszerzők
: Börcsök 3, Szepes, Rácz-Fodor, Vidovics, Antal, illetve Hajdu A., Hajdu L., Landherr, Vadovics L., Maschefszky

Plézer János vezetőedző:

„Nem a megszokott játékoskerettel álltunk ki a mérkőzésre, de ez nem menti fel a csapatot. Nem játszottunk jól. Hátul még csak-csak működött a játék, de elöl öt lőtt góllal nem lehet mérkőzést nyerni. Sajnálom, mert az elején elmentünk 3-1-re, és ha ott sikerült volna még gólt szerezni, az az előny lehet, hogy kitartott volna a végéig. Viszont ehelyett jött egy 0-5-ös széria, és 6-3-ra vezetett a Szeged, ezt követően az utolsó negyed előtt már futottunk az eredmény után. Csalódott vagyok, de még mindig hiszek abban, hogy az a munka, amit befektetünk, az előbb-utóbb visszaköszön majd az eredményeken is. Ehhez türelemre, hitre és alázatra van szükség. Remélem, a szezon hátralévő részében javítani tudunk a statisztikánkon.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán 27 ponttal, a nyolcadik Honvédnak is 27 pontja van, a listavezető a KSI 67 ponttal.

Országos Serdülő Bajnokság, 23. forduló:

Szegedi VPS – Market-Vasas 4-11 (1-3, 0-4, 2-2, 1-2)
Gólszerzők:
Mekkel 3, Antal, illetve Landherr 4, Tóth T. 2, Vadovics L., Magyar, Virt, Szabó S., Mókus

Godova Gábor vezetőedző:

„Nagyon örülök a győzelemnek, az elejétől fogva irányítottuk a játékot. Régen vártam már ezt a csapattól, hogy ugyan fáradtan, de nagyon összeszedetten, jól védekezve, szép támadásvezetéssel sikerüljön jó eredményt elérni. Hibák is voltak, de pozitívum, hogy alapvető hibákat ezúttal nem vétettük. Bízom benne, hogy a folytatásban is hasonlóan teljesítünk.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a bajnokságban 35 ponttal, a hetedik Egernek 39 pontja van, a listavezető az UVSE 63 ponttal.

Országos Gyermek Bajnokság, 23. forduló:

Szegedi VPS – Market-Vasas 12-8 (3-1, 4-3, 3-2, 2-2)
Gólszerzők
: Lakatos 6, Berkó 3, Savanya, Kőrffy, Galántai, illetve Gémesi 2, Sipos 2, Sipőcz, Szeibert, Györke, Bárczi

Monostori Attila vezetőedző:

„Nem sikerült megnyerni a mérkőzést, a Szeged jobban játszott, igazságos eredmény született. Komoly hibákat vétettünk, a hazaiak pedig ezeket rögtön ki is használták. Azt sajnálom leginkább, hogy most egyik játékosom sem hozta önmagát, mindenki elmaradt saját tudásától. Remélem, a folytatásban ez nem lesz jellemző.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a bajnokságban 27 ponttal, a nyolcadik Szentesnek 31 pontja van, a listavezető a KSI 65 ponttal.


Hirdetések