Dobos Sándor, 2018.04.16. | Vízilabda

Mindhárom korcsoportban a KSI bizonyult jobbnak a hétvégi utánpótlás fordulóban. Előtte Szombathelyen három győzelmet szereztünk, kettőt büntetők után.

OB I/B, felsőházi rájátszás, 1. forduló:

KSI SE–Vasas SC 9-2 (3-1, 1-1, 2-0, 3-0)
Gólszerzők:
Kósa 5, Bóbis, Schmölcz, Vékony, Sömjén, illetve Farkas R., Vadovics L.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 21. forduló:

AVUS Szombathely-Market-Vasas 14-15 (1-2, 3-3, 4-3, 3-3, 3-4) - 5 méteresekkel
Gólszerzők:
Ekler B. 4, Sági 4, Baranyai 2, Galambos 2, Makrai, Ekler Zs., illetve Farkas R. 5, Csémy 5, Landherr 2, Fótos 2, Hajdu A.

Plézer János vezetőedző: „Kaotikus mérkőzés volt, nem játszottunk jól, nem is igazán érdemeltünk volna győzelmet. A végén volt még lehetőségünk a rendes játékidőben eldönteni a meccset, de nem sikerült, akkor ott kiállítottak, ezért a KSI ellen nem én irányítottam a csapatot. Nem volt jó meccs számunkra, de végül ötösökkel két pontot szereztünk. Nem lehetek elégedett.”

Országos Ifjúsági Bajnokság, 22. forduló:

Market-Vasas–KSI SE 1-9 (0-1, 1-1, 0-5, 0-2)
Gólszerzők:
Trombitás, illetve Bóbis B. 4, Kósa, Horváth Á., Mucskai, Bihácsi, Vékony

Plézer János vezetőedző: „Amíg bírtuk erővel, addig méltó partnerei voltunk az ország legjobb csapatának. Amit a védekezésben belefektettünk ebbe a meccsbe, az elöl nagyon hiányzott, az egy lőtt gól elég karcsú. De összességében nagyon jól küzdött a csapat, az első két negyed fantasztikusan jó volt, jól segítettünk vissza, hát, a vége az nem olyan szép. Nem tükrözi azért a mutatott játékot ez a végeredmény. Az OB I/B-s meccsen talán még jobban védekeztünk egyébként, annak a meccsnek az volt az érdekessége, hogy összesen egy emberelőnyt kaptunk, én még nem voltam ilyen mérkőzésnek a részese edzőként.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán 27 ponttal, a nyolcadik Honvédnak is 27 pontja van, a listavezető a KSI 64 ponttal.

Országos Serdülő Bajnokság, 21. forduló:

AVUS Szombathely-Market-Vasas 6-14 (3-3, 1-4, 1-4, 1-3)
Gólszerzők
: Baranyai 4, Galambos, Polgár, illetve Landherr 4, Tóth T. 4, Záveczki 3, Krisán, Fótos, Csémy

Godova Gábor vezetőedző: „Tudtuk, hogy a Szombathelyben két olyan játékos van, aki a gólok 90 százalékában aktívan részt vesz, tudtuk, hogy rájuk kell figyelni. Ez az elején nem tökéletesen sikerült, viszont a félidő után elfáradtak a hazaiak, köszönhetően annak, hogy nagyon odatettük magunkat. Végül fokozatosan ellépve magabiztos győzelmet arattunk. A második félidőben már abszolút a mi akaratunk érvényesült.”

Országos Serdülő Bajnokság, 22. forduló:

Market-Vasas–KSI SE 3-14 (1-3, 0-6, 1-3, 1-2)
Gólszerzők:
Tóth T., Csémy, illetve Bóbis B. 7, Némethy 2, Faragó, Pető, Lantos, Tóth Gili, Gábor

Godova Gábor vezetőedző: „Tudtuk, hogy a KSI-nek a fő fegyverténye a lefordulás, ezt vagy már a szoros emberfogásból, labdaszerzésből nagyon szépen csinálják, vagy a támadóidő lejárta után arra helyezkednek, hogyan és mikor tudnak támadásba átcsapni. Ezt próbáltuk megfékezni, az elején többé-kevésbé sikerült. Bóbis Botond személyében olyan kimagasló játékosuk is van, aki egy az egyben is képes akciógólokat szerezni, most is így volt. Jól tartottuk magunkat, majd aztán a második negyedben egy buta hiba miatt a KSI kapott egy 4 perces büntetést, nagyon sajnálom, hogy itt nem tudtunk 4 perc alatt gólokat szerezni, a belőle ítélt 5 méterest is kihagytuk, miközben a KSI 3-0-ra hozta ez a szakaszt. Ez kicsit ciki volt, de a meccs egészét tekintve ennyivel jobb csapat az ellenfél. Sajnos, erre a harcmodorra még nem állunk készen. Bármennyire is 11 gól volt a végén a különbség, azért úgy érzem, nem vallottunk szégyent.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a tabellán 32 ponttal, a hetedik Egernek 39 pontja van, a listavezető az UVSE 60 ponttal.

Országos Gyermek Bajnokság, 21. forduló:

AVUS Szombathely-Market-Vasas 10-12 (1-1, 3-3, 2-3, 3-2, 1-3) - 5 méteresekkel
Gólszerzők:
Ekler Zs. 8, Prácser, Mercs, illetve Gémesi 5, Sipos 4, Szeibert, Bárczi, Sárközy

Monostori Attila vezetőedző: „Csalódott voltam, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést a rendes játékidőben. Szerintem a miénk jobb csapat, de nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel, ami megbosszulta magát. Három helyett két pontot szereztünk.”

Országos Gyermek Bajnokság, 22. forduló:

Market-Vasas–KSI SE 5-12 (3-2, 0-4, 2-1, 0-5)
Gólszerzők
: Gémesi 2, Szeibert, Hajnal, Pázmándi, illetve Pető 3, Nagy Á. 3, Dubinák 2, Bódi, Berényi, Csapó, Országh

Monostori Attila vezetőedző: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk, mindig így kellene játszani, ilyen akarattal, lelkesedéssel, elszántsággal, koncentrációval. Három negyeden keresztül megfelelően küzdöttünk, a végére elfáradtunk, és akkor gyors egymásutánban tudott gólokat szerezni a KSI, így nagy lett a különbség a végére. Ettől függetlenül elégedett vagyok.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán 27 ponttal, a nyolcadik Szentesnek 28 pontja van, a listavezető a KSI 62 ponttal.


Hirdetések