Jenkei Dániel, 2018.03.31. | Labdarúgás

Vida Máté remek találatával csak az egyenlítés sikerült a sereghajtó ellen.

NB I, 24. forduló
Balmazújváros-Vasas FC 1-1 (1-0)
Balmazújváros, 1094 néző
Gólszerzők: Andric (29.), illetve Vida 64.

Balmazújváros: Horváth L. - Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma - Vajda S., Sigér, Kamarás (Rácz, 56.), Maisuradze - Sindagoridze (Batarelo, 67.), Andric (Harsányi, 87.)

Vasas: Nagy G. - Burmeister, Benes, Egerszegi, Ristevski - James (Pavlov, 59.), Vida, Berecz, Barczi - Remili, Ádám (Vaskó, 92.)

Sárga lap: Maisuradze (31.), illetve James (41.), Pavlov (69.)


Októberben az akkor még sereghajtó Balmazújváros fájó csapást mért a mieinkre a Megyeri úton, váratlan vereséget szenvedtünk Horváth Ferenc csapatától. Azóta azért fordult a világ, a nagyszombati összecsapás előtt ugyan még mindig a Balmaz volt a sereghajtó, de mindössze két ponttal lemaradva a Vasastól, így idegenben egyáltalán nem várt könnyű összecsapás Remliliékre. Vagy inkább fordítsuk meg: a bennmaradás szempontjából nagyon fontos kilencven perc következett.

Amiből az első negyvenötben nem sok örömünket leltük, hiszen a hazaiak a 29. percben Andric találatával vezetést szereztek, nekünk pedig csak erőtlen kísérleteink akadtak. Az erőtlen jelző egyáltalán nem volt igaz Vida Máté bombájára, amivel egy kifejelt labda után egyenlített a 64. percben. Fiatal középpályásunkra már nagyon rá fért ez az önbizalom-növelő találat. Érdemes megnézni a gólt.

Az 1094 néző egyébként is több eseményt láthatott a második félidőben. A hajrában a zuhogó eső mellett a kitartó Vasas-keménymag biztatása mellett próbáltuk megszerezni a győzelmet jelentő gólt. Ez azonban nem sikerült, így a forduló gólja ide vagy oda, nem lehetünk teljesen elégedettek, csapatunk a veszélyzónában maradt…


Hirdetések