Jenkei Dániel, 2018.03.12. | Kézilabda

Kedd este az FTC érkezik az Elektromos-csarnokba.

15-0-0. Ez a tekintélyt parancsoló számsor bizony a Fradi NB I-es mérlege az idei kiírásban. Elek Gábor együttese még nem hibázott ebben az idényben, és vélhetően nem is ellenünk törik meg a sorozat.

A zöld-fehérek egyébként egy németországi BL-túráról „esnek be" kedden a Népfürdő utcába. A Fradi Bietigheimben vereséget szenvedett, ellenünk viszont nyertek a Népligetben 39-22-re. Jól emlékszünk rá, szeptemberben ez volt az első meccsünk az élvonalban.

Kicsit kevesebb kapott gólban és tisztes helytállásban bízunk, de minden továbbiról már a védelmünk oszlopa, Kocsis Ágnes beszélt, aki korábban jó pár évet lehúzott az FTC csapatában: - Sok lányt ismerek a Fradiból, jó velük ilyenkor találkozni, ad egy kis plusz érzelmi töltetet a meccsnek, de én alapvetően már vasasosnak tartom magamat. Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy az ellenfélnek nemigen vannak gyengéi, így elsősorban a saját játékunkra kell majd koncentrálni. A Dunaújváros ellen támadásban és védekezésben is adódtak komoly problémáink, annál feltétlenül jobban kell játszanunk. Bízom a jó hangulatban, a szurkolóink eddig kitartanak mellettünk, amit ezúton is köszönünk nekik.

A 17. forduló budapesti derbijének játékvezetői Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek, kezdés kedden 18 órakor az Elektromos-csarnokban


Hirdetések