Dobos Sándor, 2018.02.26. |

A Vasas rendezte meg a gyerek és serdülő korosztály számára az országos bajnokságot, Galyatetőn. Szép sikerek születtek.

Hamisítatlan télies időjárás, sőt, talán még egy kicsit csípősebb idő (úgy -15 fok) várta Galyatetőn a fiatalokat a légpuskás biatlon ob-n, amit a Vasas SC rendezett meg. Méghozzá igen családias hangulatban zajlott maga a szervezés is, amit bizonyít, hogy sok-sok segítő kéz sürgött-forgott az előkészületeknél és a versenyek alatt.


Boldog vasasos küldöttség a csípős hidegben

Holló Miklós szakmai igazgató vezette a belövéseket a lőtéren, Farkas László ismét a sílécek előkészítésében nyújtott segítséget kis csapatával, Bodnár Péterrel és Bodnár Zénóval. A lőtéren Zámbó Viktória segítette a munkát, a rajtoltatásnál Fazakas Mónika utánpótlás igazgató és Rosivall Zoltán, míg a célban Sári Viktória segédkezett. A melegedőben Holló Miklósné Vera néni várta a versenyzőket meleg teával és szendvicsekkel, míg Bodnár Gina süteményeivel támogatta a versenyt.

Ehhez párosult a Vasas fiataljainak remek szereplése, így elmondhatjuk, hogy sikeres és eredményes hétvégén vagyunk túl. Amelyik korcsoportban rajthoz állt a Vasas SC, ott mindenhol a bajnoki dobogó legfelső fokára állhatott egy versenyzője, és egyéb érmek is születtek.

Eredmények – légpuskás biatlon ob:

Gyermek I. korcsoport, lányok:
1. Bozóki Tamara (Vasas SC)
2. Zámbó Hanna (Vasas SC)

Gyermek I. korcsoport, fiúk:
1. Pónya Márton (Vasas SC)
3. Karmai Fülöp (Vasas SC)

Gyermek II. korcsoport, fiúk:
1. Holló Martin (Vasas SC)
2. Ferbár Csongor (Vasas SC)

Serdülő I. korcsoport, lányok:
1. Bozóki Laura (Vasas SC)


A magyar csapat az észtországi világbajnokságon

Mindeközben a Vasas ifjúsági és junior válogatott biatlonistái már Észtországban vannak, hiszen elkezdődött Otepääban a világbajnokság. Klubunkat a vb-n az ifjúsági korosztályban Pónya Sára, míg a junior mezőnyben Veress Mirella, Bodnár Gina és Gyallai Soma képviseli.

D.S.


Hirdetések