Dobos Sándor, 2018.02.24. | Kézilabda

Nem borult a papírforma szombaton kora este Érden.

K&H Liga, 15. forduló:

Érd–Vasas SC 35-22 (17-12)
Érd, vezette:
Mizsák, Schmidt

Vasas: Tzintzis (Antóni) – Hanusz 1, Hárs 2, Hansághy, Fekete B. 3, Becséri, Németh N. 5, Motsougianni, Pados 1, Németh M. 2, Mester 2, Szecsődi, Agovic 3, Kuczora 3, Szeberényi. Vezetőedző: Kovács Péter

Az Érd góllövői: Kiss N. 7, Krpez 6, Roberts 5, Szabó L. 5, Gávai

(fotó: Vasas Attila/archív)

Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, ezzel mindenki tisztában volt, de a tisztes helytállást azért kitűzte célként csapatunk. Hogy egy 13 gólos vereség esetén alkalmazhatjuk-e ezt az értékelést, abban nem vagyunk feltétlenül biztosak, de Kovács Péter vezetőedző meccs utáni összegzése segített eldönteni a költői kérdést.

Nem játszottunk jól.

Az Érd hazai pályán életveszélyes, Németh Nedda a meccs előtt azt mondta, a lerohanásaira kell legfőképpen figyelni, mert abban a legerősebbek. Nos, a meccsen 5 gólig jutó irányítónkra nem lehetett panasz ezen a találkozón, de a csapat összességében most nem az eredményesebb arcát mutatta.

Jól tudjuk persze, hogy a Vasasnak ebben a szezonban nem Érden kell győznie, sokkal fontosabb bajnokik következnek majd hamarosan.

Folytatás március 4-én, a Dunaújváros ellen, az Elektromos-csarnokban.

Kovács Péter vezetőedző:
„Az első félidőben voltak jó periódusaink, megmozdulásaink, két gólra is feljöttünk, a fordulás után viszont rengeteg technikai hibát vétettünk. Ezen felül több üres kapus gólt is kaptunk, ami azért elkerülhető lett volna. Nem játszottunk jól, a Siófok és a Győr elleni teljesítményt nem tudtuk megismételni, így jogos az érd fölényes győzelme. Kiemelném viszont Németh Nedda teljesítményét, gólerősen és jól játszott, ez volt neki eddig a legjobb bajnoki mérkőzése ebben a szezonban.”

D.S.


Hirdetések