Jenkei András, 2018.02.23. | Röplabda

Az Extraliga hatodik fordulójában, Kaposváron szenvedett háromszettes vereséget a Vasas Óbuda.

1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem – Vasas Óbuda 3:0 (21, 24, 17)
Kaposvár, 200 néző.

Vezette: Horváth M., Adler

Kaposvár: Fábián 1, Iricanin 9, Sitkey 7, Horváth A. 11, Araujo 14, Leidgeb 11. Csere: Csitári (liberó), Harmath, Háfra 1.
Vezetőedző: Zarka Péter

Vasas: Török 11, Bodovics , Németh A. 2, Kostelanská 16, Haneline 11, Durst 2. Csere: Juhár (liberó), Cappelli 2, Papp O 3.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

Csapatunk az alapszakasz negyedik fordulójában legyőzte a somogyi gárdát, később azonban a kaposváriak történelmet írva először múlták felül a Vasast. December eleje után két és fél hónappal, aztán újra megtörtént ugyanez. A mostani meccsen gyakorlatilag nem is mutatkozott esély a sikerre. Az első szettben egyszer ugyan még sikerült visszavennünk a vezetést, de onnantól markáns fölénybe kerültek a hazaiak.
A másodikban is eredményesen kezdtünk,  de ismétlődött az első felvonás forgatókönyve, megint ellenfelünknél volt az előny. Hiába küzdöttünk nagyot a hajrában, a legvégén ismét vendéglátóink tudtak jobban koncentrálni.
A harmadik szettre érezhetően megtört a hite csapatunknak, ami a végjátékban a pontarányban is megmutatkozott. Sajnos a vesszőfutásunk tovább tart, és a vasárnapi békéscsabai kirándulás sem ígér túl sok jót...


Hirdetések