Dobos Sándor, 2018.02.16. | Vízilabda

Mindhárom korosztályban alulmaradtunk a Népligetben pénteken délelőtt.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 15. forduló:

FTC Utánpótlás–Vasas SC 11-7 (3-2, 4-4, 3-0, 1-1)
Gólszerzők
: Turnai B. 6, Gál, Farkas, Goschi, Nyíri, Kis, illetve Hajdu A. 4, Trombitás 2, Landherr

Plézer János vezetőedző:
„A Fradi egy top négyes csapat, bravúr lett volna a három pont, de ha az elején egy kicsit koncentráltabbak vagyunk, el lehetett volna menni pár góllal. Akkor talán másként alakul a meccs, de ennek ellenére elégedett vagyok a csapattal, mert ment előre, birkózott, hajtott. A harmadik negyedben kaptunk három gyors gólt, talán a mentális vagy fizikai fáradtságra is kihatott ez. Ebben a szakaszban dőlt el a meccs, az utolsó negyed már igazából nem volt érdemi, a Fradi sem akart már annyira, nekünk meg el kellett vállalni olyan lövéseket is, amiket iksznél nem biztos, hogy megtennénk. Az akarat, a motiváció megvolt a játékosaimban, így elégedett lehetek velük.”

Országos Serdülő Bajnokság, 15. forduló:

FTC Utánpótlás–Vasas SC 19-1 (5-1, 4-0, 3-0, 7-0)
Gólszerzők
: Várkonyi Á. 4, Nyíri 3, Böröczky Marcell 3, Spitz 2, Kis 2, Varga B. 2, Solymosi, Hlogyik, Szabó II B., illetve Szabó S.

Godova Gábor vezetőedző:
„Ugyan nem teljes csapattal, jobbára a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokkal álltunk ki, mert készülünk a Szolnok elleni mérkőzésre, illetve az eltiltásokat is most töltöttük le, tragédiaként élem meg a mérkőzést. Az első negyedben majdnem minden próbálkozásunk után lefordultak rólunk, és így kaptunk gólokat, ez pedig teljesen gyámoltalanná tett minket. A jó lövők sem vállalkoztak, minden összejött, bízom benne, hogy ez volt a mélypont, innen csak felfelé vezet az út. Mindenképpen javítani szeretnénk Szolnokon.”

Országos Gyermek Bajnokság, 15. forduló:

FTC Utánpótlás–Vasas SC 17-8 (4-1, 5-5, 5-1, 3-1)
Gólszerzők
: Spitz 6, Klár 4, Madarász 3, Gál, Ádám, Szabó G., Truszka, illetve Sipos 3, Gémesi 2, Szeibert, Pázmándi, Bárczi

Monostori Attila vezetőedző:
„A Fradi egy jobb csapat, ez nem is kérdés. Az elején elmentek 4-0-ra, azért kár volt, mert bár feljöttünk 2-3 gólra később, elfáradtunk. A végére elég nagy lett a különbség, de voltak olyan periódusai a meccsnek, amikor jól játszottunk. Ebből kellene egy kicsit több, mondjuk, úgy három és fél negyed. Vasárnap Szolnokra utazunk, és bár a Szolnok az 5. helyen áll, arra készülünk, hogy nyerünk, ezért fogunk mindent megtenni.”

D.S.


Hirdetések