Jenkei Dániel, 2018.02.04. | Jégkorong

A rájátszás szempontjából már nem volt tétje a Linz elleni vasárnapi meccsnek, mégis nagyon odatette magát Ladányi Balázs csapata.

Erste Bank Young Stars League, playoff kvalifikáció:
Vasas SC–EHL Liwest Linz 6-1 (3-0, 1-0, 2-1)

Gólszerzők: Szlama (3), Czakó, Márkus, Varga T. ill. Maurer

Biztos rájátszásbeli hely ide vagy oda, ambiciózusan kezdte csapatunk a mérkőzést, Szlama hamar duplázott. Az első harmad után már 3-0-ra vezettünk, de szépen elosztottuk a gólokat a folytatásban is, mind a négy sorunk kitűnően működött, és az emberhátrányos helyzetekben sem jöttek zavarba Ladányi Balázs fiai. A végére - 6-0-ás vezetésnél - már csak annyi dilemma maradt, hogy vajon megússzuk-e kapott gól nélkül, de ez végül nem sikerült: 54 másodperccel a vége előtt Maurer megszerezte a linzi becsületgólt.

Folytatás jövő hétvégén, egy duplameccses ausztriai túrával.

Ladányi Balázs, vezetőedző:
- Elégedett vagyok, a mai meccs fényében a hétközi hosszabbításos történet csak egy apró kis zökkenő volt. A rájátszásba való biztos bejutástól függetlenül odatették magukat a játékosaim, és a fölényes vezetés birtokában sem kényelmesedtek el. Aminek külön örülök, hogy a keret valamennyi tagjának lehetőséget tudtam adni, talán ezért is pörgött annyira végig a csapat. A rájátszásig hátralévő meccseinknek már nincs tényleges tétje, így egyfajta minialapozást végzünk, a héten keményebb munka vár a játékosokra.


Hirdetések