Jenkei Dániel, 2018.02.01. | Jégkorong

Nem mentek be a helyzetek, így hosszabbításra kényszerült U20-as csapatunk a Vienna Capitals ellen.

Erste Bank Young Stars League, playoff kvalifikáció, 5. forduló:

Vasas SC- Vienna Capitals (osztrák) 3-2 (2-0, 0-0, 0-2, 1-0) (hosszabbítás után)
Gólszerzők: Székely-Mádai (7), Bukor (12., 62.), ill. Thalhammer (52.), Antal (54.)

Továbbra is gőzerővel zajlik az élet az Erste Bank Young Stars League playoff kvalifikációjában. Ezúttal a Vasas Jégcentrumban fogadtuk azt a Vienna Capitalst, amelyet szinte hibátlan játékkal iskoláztunk le pár nappal ezelőtt Bécsben.

Ma egy kicsit máshogy alakult a meccs képe, a helyzeteink ugyan megvoltak, és Székely-Mádai, valamint Bukor góljaival hamar 2-0-ás vezetésre tettünk szert, de aztán felsegítettük a padlóról az ellenfelet, amely az 54. percben egy némiképp szerencsés góllal egyenlíteni is tudott.

Ezt egy pontunk bánta, hiszen Bukor révén csak a hosszabbításban sikerült döntenünk, igaz a 3-2-es végeredményt beállító találatra nem kellett sokat várni…

Folytatás vasárnap a Linz ellen.

Ladányi Balázs vezetőedző így értékelt honlapunknak: - A végeredményt látva talán furcsán hangzik, de hasonló volt a játék képe a vasárnapi bécsi meccséhez. A különbség csupán az volt, hogy a harmadik negyedben minden helyzetünket elhibáztuk, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél kihasználta a lehetőséget, és ide-oda pattogó korongokból egyenlített. A hosszabbításban aztán majdnem rekordgyorsaságú gólt szereztünk, de így is hamar eldöntöttük a meccset. Úgy láttam a játékosaimon, hogy megértették a pontvesztés okait. Vissza is kell térnünk arra az útra, amelyen eddig jártunk, különben a Linz elleni meccsben is benne lehet a kellemetlen meglepetést. A mai meccs kapcsán még egy további tényt emelnék ki, Garbacz Máté 210 perc után kapott újra gólt, ami megsüvegelendő teljesítmény.


Hirdetések