Dobos Sándor, 2018.01.24. | Magazin

Ismét benépesül a káposztásmegyeri létesítményünk, a Vasas jégkorong- és curling szakosztályával is lehet majd találkozni szombaton.

Ingyenes lesz a hagyományos, nagy tömegeket megmozgató sportágválasztó, amely téli verziójának negyedik alkalma lesz a szombati. Január 27-én 10 és 17 óra között lehet ismerkedni a téli sportokkal a Vasas Jégcentrumban – több mint 20 sportággal.

Fontos, hogy regisztráció szükséges a részvételhez, ehhez ide kell kattintani.

A Vasas Jégcentrum két jégpályája mellett a szabadban is lesznek standok, és ezúttal is lesz egy nagyobb szabású gálafellépés. Délben, 12 órakor művészek és élsportolók játszanak jégkorongmeccset egy kisebb pályán. Részt vesz a mókában többek között dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó (a Nagy Sportágválasztó szóvivője), Vereckei Ákos és Horváth Gábor olimpiai bajnok kajakozók, Kovács Kokó István olimpiai bajnok ökölvívó, vagy éppen a híresen nagy hokibarát zenész, Ganxsta Zolee.

A IV. Téli Sportágválasztón az alábbi sportágakkal lehet bővebben megismerkedni:

alpesi sí, asztali hoki, bob, asztali curling, curling, cyclocross, dogscooterezés, fakutya, gyorskorcsolya, hókorcsolya, hoveboard, jégkorong, jégtánc, kutyaszánhajtás, kutyafogathajtás, kutyafutás, műkorcsolya, nordic walking, rövid pályás gyorskorcsolya, segway, snowboard, szánkó, szinkronkorcsolya.

Az eseményen ott lesznek a Vasas SC jégkorong-szakosztályának szakemberei is, de curlingeseinkkel is lehet majd találkozni.

D.S.


Hirdetések