Jenkei András, 2017.12.22. | Röplabda

A Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján is öt szettben nyert a Vasas Óbuda.

Vasas Óbuda – MTK Budapest 3-2 (-18, 22, 15, -25, 9)
Folyondár Sportközpont, 300 néző.

Vezette: Ujházi, Nagy L.

Vasas Óbuda: Vietti 1, Török K. 27, Bodovics 12, Kostelanská 23, Capelli 7, Haneline 14, Csere: Juhár (liberó), Kiss G., Papp O.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

MTK Budapest: Kötél 5, Godó 15, Kis R. 7, Legros 11, Takács B. 11, Hatziefsztratiadu 12, Csere: Nagy F. 1 (liberó), Szabó Á., Nyuka 2, Lesi
Megbízott vezetőedző: Tüske Bence

Komoly izgalmak után, szurkolóinknak köszönhetően pedig remek hangulatú összecsapáson harcolta ki a legjobb négy közé jutást a Vasas Óbuda a Magyar Kupában.

Pedig nem kezdődött jól a találkozó, az első szettben talán túlzottan is a körülmények hatása alá kerültek a lányok, sok volt a hiba, ellenfelünk gond  nélkül szerezte meg a vezetést.
A folytatásra aztán sikerült lehiggadni, de Maria Kostelanska remek nyitássorozata is kellett az egyenlítéshez. A harmadik felvonásban játszottunk talán a legjobban, magabiztos előnyt építettünk ki.


                                                             fotó: Vasas Attila

A negyedik körben végig szoros volt az állás, ugyan a végső siker kapujában is álltunk, mégis egyenlített az MTK.
A döntő szettre aztán sikerült igazán elszántan felmenni a pályára, az elejétől kézben tartottuk az irányítást, és nem is volt kérdéses a győzelem, valamint a továbbjutás sem, köszönhetően többek között Török Kata összességében 27 pontjának is.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések