Dobos Sándor, 2017.12.11. | Vízilabda

Mindhárom korosztályban alulmaradtak utánpótláscsapataink a hétvégi bajnoki fordulóban a BVSC ellen.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 11. forduló:

BVSC-Zugló–Vasas SC 13-11 (2-3, 2-2, 5-3, 4-3)
Gólszerzők:
Tanczer 4, Csorba 2, Ágh 2, Sugár 2, Balaska 2, Sólyom, illetve Trombitás 4, Hajdu A. 4, Hajdu L., Landherr, Makszim

Plézer János vezetőedző:

„Hősies volt, igen. Úgy gondolom, a KSI elleni meccs alkalmával jó útra kerültünk. A vereségnél sosem elégedett egy edző, de ma én mégis az vagyok. Erőn felül játszottunk, látom, hogy miben kell fejlődnünk ahhoz, hogy egy ilyet meccset megnyerjünk. Megvan a jó irány, készültünk erre a meccsre, helyt álltunk. Nagyon izgalmas, jó mérkőzést láthatott a közönség. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, de tudom, hogy miben kell még fejlődni.”

Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll a tabellán.

Országos Serdülő Bajnokság, 11. forduló:

BVSC-Zugló–Vasas SC 11-5 (1-1, 4-1, 3-0, 3-3)
Gólszerzők:
Batizi 4, Haffner 3, Dávid 2, Urbán, Farkas, illetve Virág 2, Záveczki 2, Magyar

Godova Gábor vezetőedző:

„Most már jobb volt a játék képe, de helyenként elkövetjük azokat a hibákat, amelyeket egy ilyen szintű csapat, mint a BVSC, ha kis lépésekkel is, de ki tud használni. Így lépett el tőlünk. Fülöp nagyon jól védett, ez tartást adott a csapatnak, de sajnos a támadójátékunk nem volt hatékony, sőt, abból elkerülhető lefordulásgólokat kaptunk.”

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a tabellán.

Országos Gyermek Bajnokság, 11. forduló:

BVSC-Zugló–Vasas SC 15-8 (2-2, 5-2, 5-1, 3-3)
Gólszerzők:
Tátrai 5, Mészáros 4, Hajdú 3, Kovács B., Keresztes, Mohos, illetve Sipos 2, Sipőcz 2, Koroknai, Gémesi, Szilágyi, Pázmándi, Bárczi

Monostori Attila vezetőedző:

„Nem erre számítottam, azt hittem, jobban fogunk teljesíteni a KSI meccs után. Lehet, hogy elfáradtunk, így nem volt megfelelő a koncentráció. Márpedig erre van szükség, hogy a mérkőzés egészében fenntartsuk a figyelmet, az összpontosítást. Akkor lehet esélyünk az olyan erős csapatok ellen, mint a BVSC, bár szerintem nincs ekkora különbség a két csapat között, mint ami az eredményből következne. Az OSC következik, meg kell nyerni a mérkőzést, de jól tudjuk, hogy sokszor a kötelező győzelmek a legnehezebbek.”

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll a tabellán.


Hirdetések