Jenkei Dániel, 2017.11.30. | Klub

A Vasas SC „cipősdoboz-akciót” indít, melynek során a III. kerületi Családok Átmeneti Otthona számára gyűjtünk adományokat.

Hagyományteremtő szándékkal indult el a Vasas SC karácsonyi jótékonysági kezdeményezése, amely során a klub létesítményeiben gyűjtünk adományokat. Az úgynevezett cipősdoboz-akcióval az óbudai Családok Átmeneti Otthonát támogatjuk. Az intézmény az otthontalanná vált, vagy a különböző okok miatt krízisbe került gyermekes családok, valamint édesanyák és gyermekeik számára biztosít átmeneti lakhatást és ellátást.

A jótékonysági akció során játékokat, könyveket, praktikus használati tárgyakat, gyerekruhákat és tartós élelmiszert várunk dobozokban a Vasas család tagjaitól. Ha csatlakoznak a kezdeményezéshez, írják rá a dobozra, hogy tételesen mit tartalmaz, és kinek szánják (például: tartós élelmiszer, 4-6 éves fiú, vagy gyermekruha, könyv, játék 8-10 éves lány vagy család számára).

A gyűjtőpontok a következő helyeken találhatóak:

  • Fáy utcai Edzőcsarnok (a recepció mellett)
  • Folyondár Sportközpont (a recepció mellett),
  • Pasaréti Sportcentrum (a vívócsarnok előterében)
  • Vasas Jégcentrum (az aulában, a karácsonyfa mellett)

Az adományokat november 30-tól december 11-én 12 óráig várjuk, majd ezt követően ünnepélyesen adjuk át a csomagokat a Családok Átmeneti Otthona lakói számára, Bús Balázs III. kerületi polgármester, a Vasas SC klubvezetése, valamint kiemelt sportolóink, többek között Takács Tamara világbajnok kajakozó és Harcsa Zoltán Eb-bronzérmes ökölvívó társaságában.

Markovits László, a Vasas SC elnöke a következőket mondta el a kezdeményezés kapcsán honlapunknak:
- A Vasas SC is egy civil szervezet, amelyet sokan segítenek, támogatnak, így pontosan tudjuk, hogy milyen jó érzés, ha valaki gondol ránk. Ezúttal mi is szeretnénk adni, hagyományteremtő szándékkal indítjuk el a mostani akciót, és lehetőségeinkhez mérten a jövőben is igyekszünk segíteni majd egy-egy kiválasztott szervezetet a karácsonyi időszakban. Az ünnepek előtti néhány hét érzelmekkel teli időszak minden évben, ilyenkor különösen megmutatkozhat, hogy milyen összetartó erővel rendelkezik a Vasas család.


Hirdetések