Jenkei Dániel, 2017.11.24. | Magazin

Oroszlányi kosárderbi, pólós Magyar Kupa, focistáink fogadják a Lokit, és még vívást is lehet nézni. Nem fogunk unatkozni ezen a hétvégén sem.

PÉNTEK
19.00 - Férfi kosárlabda: OSE Lions - Vasas Budapest, NB I/B Piros csoport 10. forduló (Oroszlány)
Péntek este Oroszlányban kezdődik a hétvége. Ráadásul az OSE Lions a listavezető. Csapatunk feljövőben van, legyünk ezúttal mi a bátor oroszlánok!

SZOMBAT
15.30 -  Labdarúgás: Vasas FC – DVSC, NB I. 17. forduló (Szusza Ferenc Stadion)
Szombat délután a Debrecen érkezik a Szuszába. Herczeg András rendesen ráncba szedte a Lokit, nekünk is szükségünk van a sorok rendezésére, igaz a mezőkövesdi iksznél már pislákolt a fény az alagút végén. Törjünk tovább a világosság felé!

18.00 -  Vízilabda: Vasas Plaket - A-Híd OSC Újbuda, Magyar Kupa negyeddöntő 1. mérkőzés (Komjádi-uszoda)
Ha már a focinál a sorok rendezéséről írtunk, bizony ez a pólósainkra is igaz. A hétközi UVSE elleni vereséget még mindig nehéz feldolgozni. A kupa negyeddöntőben egy topcsapattal találkozunk, szombaton először az OSC jön a Komjádiba. Földi László beszélt a párosmeccsel kapcsolatos céljainkról.

VASÁRNAP
18.00 – Női kosárlabda: PEAC-Pécs - Vasas Akadémia, NB1/A 8. forduló
A PEAC-Pécs mögöttünk áll jelenleg a tabellán, tartsuk őket ott a vasárnapi pécsi kirándulásunk alkalmával!

18.10 – Jégkorong: Vasas SC - HD Mladi Jesenice - Erste Bank Young Stars League (Vasas Jégcentrum)
Aki hokira vágyik a hét utolsó napján, vegye bátran a Vasas Jégcentrum felé az irányt, de ne számítson könnyed meccsre: az A-csoport egyik meghatározó csapatát, a Jesenicét fogadják Ladányi Balázsék.

19.00 – Vízilabda: A-Híd OSC Újbuda - Vasas Plaket, Magyar Kupa negyeddöntő 2. mérkőzés (Nyéki Imre-uszoda)
És végül a szombati meccs pepitában: ezúttal mi megyünk az OSC-hez. Itt már végleg eldől, ki jut a Magyar Kupa négyesdöntőjébe.

A +1 ezúttal a vívó országos bajnokság.
A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban egész hétvégén ütköznek a pengék. Óriási vasasos küldöttséggel veszünk részt az országos bajnokságon. Aki olimpiai és világbajnokokat szeretne látni élesben, az ne hagyja ki! Részletek itt.


Hirdetések