Dobos Sándor, 2017.11.20. | Vízilabda

A szombathelyiek mindhárom korosztályos csapata fejet hajtott a hétvégén a Vasas SC előtt.

OB I/B, A csoport:

Vasas SC–Hódmezővásárhely 14-6 (4-2, 3-0, 3-3, 4-1)
Gólszerzők: Hajdu A. 3, Fazekas G. 3, Ladányi 2, Trombitás 2, Bátky, Péter L., Makszim, Sélley-Rauscher, illetve Nádasdi 3, Vígh, Lehmann, Tóháti

Csapatunk feljött a 3. helyre a tabellán.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 8. forduló:

Vasas SC–AVUS Szombathely 11-10 (1-3, 3-3, 3-1, 4-3)
Gólszerzők: Trombitás 4, Hajdu L. 3, Landherr 2, Makszim 2, illetve Ekler B. 5, Galambos 3, Baranyai, Varga Zs.

Plézer János vezetőedző:
„Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert a Szombathely a Honvédot 5 góllal verte, mi pedig csak eggyel. Egyenlő erők küzdelmére volt kilátás, abban bíztunk, hogy minimum a hazai pálya előnyét kihasználjuk. Nem indult jól a meccs, elmentek 3-0-ra, majd 4-3-as eredménynél elveszítettük egyik legjobb játékosunkat, Hajdu Attilát. De volt tartása, hite a csapatnak, felálltunk. 4:30-cal a vége előtt időt kértem, akkor szerkezetet is váltottunk és zsinórban négy gólt lőttünk, amivel mínusz kettőről plusz kettőre váltottunk. A végén sikerült megtartani egy gólt az előnyünkből. Nagyon jót tett ez a meccs a csapatnak, az egymásba és a munkába vetett hitet is visszaadta a srácoknak, akikre nagyon büszke vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a velünk azonos képességű csapatok Szombathelyen és otthon is megszenvednek majd ezzel a csapattal.”

Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll a tabellán.

Országos Serdülő Bajnokság, 8. forduló:

Vasas SC–AVUS Szombathely 9-6 (4-1, 1-2, 3-2, 1-1)
Gólszerzők: Landherr 3, Magyar B. 2, Tóth T., Lepizsán, Szabó S., Csémy, illetve Baranyai 2, Galambos 2, Makrai 2

Godova Gábor vezetőedző:
„Nyilván örülünk a győzelemnek, de azért elég sokat kellett ezért tenni. Ugyan voltak jó teljesítmények a csapatban, de mindig hibáztunk annyit, hogy meccsben tartsuk az ellenfelet. Ha ezeket lecsökkentettük volna, akkor még megbízhatóbb és határozottabb lett volna a győzelmünk. Még nem vagyunk stabil csapat, de azért akad már nagyon sok pozitívum a szezonkezdethez képest.”

Csapatunk jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

Országos Gyermek Bajnokság, 8. forduló:

Vasas SC–AVUS Szombathely 17-5 (2-3, 5-1, 5-1, 5-0)
Gólszerzők: Sipos 5, Györke 4, Szeibert 2, Bárczi 2, Sipőcz, Árvai, Hajnal, Gémesi, illetve Ekler Zs. 2, Polgár, Pungor, Précser

Monostori Attila vezetőedző:

"Az első negyed és a második eleje nem igazán sikerült, utána viszont a fiúk odatették magukat, sikerült ellépnünk, és végül magabiztossá tettük a győzelmünket. Lehetett látni, hogy ha koncentrálunk, odafigyelünk, akkor meg tudjuk csinálni azokat a dolgokat, amiket megbeszélünk. Ez történt a második negyedtől, meg is látszott az eredményen. Hibák mindig vannak, lesznek, de ennél a csapatnál jobbak vagyunk, örülök, hogy ezt bebizonyítottuk. Következik a KSI, amely egy nagyon jó csapat, ott dől el, hol is tartunk igazán."

Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a tabellán.


Hirdetések