Jenkei András, 2017.11.19. | Röplabda

Ötszettes mérkőzésen győzött a Vasas Óbuda, az MTK otthonában.

MTK Budapest – Vasas Óbuda 2:3 (23, -21, -16, 20, -8)
Szamos utca, 100 néző. 

Vezette: Szabó Zs., Gyulai (horvátok)

MTK: Haciefsztratiadu 11, Kötél Zs. 1, Godó 13, Kis R. 13, Horváth Z. 5, Takács B. 21. Csere: Hajek-Nagy (liberó), Nyuka, Lesi.
Vezetőedző: Tóth Gábor

Vasas: Vietti 2, Török 24, Bodovics 2, Simic 11, Kostelanská 6, Haneline 8. Csere: Kiss G. (liberó), Mihály 12, Durst 2, Papp O. 7.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

A békéscsabaiaktól elszenvedett vereség úgy tűnik mélyebb nyomokat hagyott maga után, ez pontosan látszódott az arcokon a Városmajorban is. A kelleténél többször volt tettenérhető a bizonytalanság a mozdulatokon, ami aztán törvényszerűen hibázásokat szült. Az első szettet biztosnak látszódó vezetésről veszítettük el, a másodikat ugyan nyertük, de a játék képe messze volt a hét elején látottaktól, számos nehezen megemészthető labdamenet után egyenlítettünk.

A harmadik felvonás után valamelyest éledhettek a remények. Érzékelhető volt, hogy bátrabbak lettünk. A pályán lévő, az eddigikben kevesebb szerepet kapó játékosok, így például Mihály Dorka is, szépen termelték a pontokat.

Jókay Zoltán innentől végképp a fiatalabbakra bízta a meccset, az utolsó két szettben a kezdőnkből négyen is az alapvonal mögött maradtak. A váltás azért nem volt sima, a hazaiak egyenlíteni tudtak. A győzelem sorsáról döntő szettben Török Kata vezérletével viszont nem volt kérdés a sikerünk.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések