Dobos Sándor, 2017.11.15. | Jégkorong

Nagyüzem volt a mini korosztályban a hétvégén, Brumovban, Győrben és Pozsonyban léptek jégre a kicsik.

Az U10-es korosztály 12+1 fős A-kerete Győrben vett részt egy tornán Horváth Dávid edző irányításával.

„Az eredmények nyilván másodlagosak voltak, különösen azért, mert tényleg mi domináltuk mindegyik találkozót. Ügyesek voltak a gyerekek a Győr, az Ajka, a Fradi és az Újpest elleni mérkőzéseken is. Hajtottak, és örültem, hogy viszontláthattam azt, amit az edzéseken gyakoroltunk” – fogalmazott a szakember. Azért megsúgjuk, hogy a négy meccsen 50 gólt lőtt és 1-et kapott kis csapatunk.

Az A2-es csapat Brumovban szerepelt egy erős viadalon, Székely Csaba vezette a srácokat:

„Három nagyon nehéz ellenféllel szemben játszottunk. Az UTE A1-es csapata ellen 2-0-ra és 5-1-re kaptunk ki, de ennek ellenére elégedett vagyok a gyerekekkel, főleg azért, mert mentek előre végig, hajtottak, küzdöttek. Apróságok hiányoznak még, kisebb részletek maradtak el játékban. De ezeket gyakoroljunk az edzéseken, és előbb-utóbb jelentkezni is fognak a meccseken ezek az elemek, szokniuk kell a játékosoknak a nagy iramot és terhelést is. Itt 120 perc játékidőt tudtak le, 3x40 percet játszottak, ez meg is látszott. De ezért járunk ilyen tornákra” – összegzett a vezetőedző.

A hétvégén egyébként Újpesten rendeznek A-tornát az U10-eseknek.

Az U9-es korosztály két csapata Pozsonyban vett részt EMHL-fordulón Gágyor Adrienn irányításával, az ellenfelek a Hoba Pozsony, a Gladiators Nagyszombat és a Danube Islanders voltak. 


Hirdetések