Jenkei Dániel, 2017.11.07. | Kézilabda

Már az első percekben eldöntötte a továbbjutást a Magyar Kupában a vendég DVSC.
 

Női Magyar Kupa, 3. forduló
Vasas – DVSC 21-31 (8-19)
Elektromos-csarnok, 400 néző.
Vezette: Ónody, Őri

Bíztunk abban, hogy jó napot fogunk ki a Magyar Kupa harmadik fordulójában, vagy legalábbis a vendég debreceniek kevésbé jót, és így sikerül izgalmassá tenni a kupatalálkozót. Aztán a 10. percben 1-8-nál felnéztünk a táblára, és fel is hagytunk minden reménnyel. Addig lényegében az egyetlen Vasas-gólt leszámítva kapura sem lőttünk, az ellenfél pedig minden támadásából betalált. Az első félidő további része sem lett szívderítőbb, sem fejben, sem játékban nem voltunk meccsben, a szünetben már 11 góllal vezetett az ellenfél, úgy, hogy harminc perc alatt összesen tizenkilencszer zörrent meg a hálónk.

Függetlenül attól, hogy a második féldiő első tíz percében mindössze egyszer találtunk be, még így is egy fokkal jobb játékrészt produkáltunk, olyannyira, hogy ezt a harminc percet meg is tudtuk nyerni. A végén Hangsághy és Kocsis góljaival kicsit zárkóztunk az összkülönbséget tekintve, igaz ekkor már a Loki sem erőltette annyira a támadásokat.

A Magyar Kupa ezzel véget ért számunkra, ami önmagában nem annyira a fájó, a kedd este mutatott Vasas-játékot viszont már kicsit nehezebb megemészteni.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések