Jenkei Dániel, 2017.10.29. | Labdarúgás

Nem született gól felcsúti vendégjátékunkon, Kamenár büntetőt védett.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Puskás Akadémia FC – Vasas  0-0
Felcsút, Pancho Aréna, 1100 néző.
Vezette: Farkas Á. (Horváth, Georgiu)

PAFC: Hegedüs L. – Poór, Vanczák, Heris, Balogh B. – Mevoungou – Prosser (Molnár, 78.), Márkvárt, Bacelic-Grgic, Szakály (Perosevic, 64.) – Knezevic.
Vezetőedző: Pintér Attila

Vasas: Kamenár – Manjekar, Vaskó, Benes – Szivacski, Berecz Zs., Burmeister (Kleisz, 78.), Hangya – Gaál B. – Kulcsár T. (Vogyicska, 84.), Ádám M. (Pavlov, 75.)
Vezetőedző: Michael Oenning

Sárga lap: Bacelic-Grgic (52.), Vanczák (60.), ill. Ádám M. (44.), Burmeister (76.)

Finoman szólva sem kisimultan érkezett csapatunk a Pancho Arénába. A múlt hétvégén a Balmazújváros vitte el tőlünk a három pontot, a hétközi kupameccsen pedig ennél is nagyobb pofonba szaladtunk bele: az NB III-as Dunaújváros ütötte el a mieinket a továbbjutástól.

Ráadásul a Puskás Akadémia otthonában eddig rendre megszenvedtek az ellenfelek. Most is ez volt a képlet, a Puskás ambicionálta a támadásokat, Vasas-helyzetet alig-alig látott a kilátogató nagyjából 1000 néző. A második félidőben nyújtott támadójátékunk kapcsán árulkodó, hogy az egyik legnagyobb sanszunk a védő Burmeister lövésekor adódott.

A kapunkban eközben Kamenár villogott, több szép védése is akadt, a 73. percben pedig feltette az i-re a pontot, hiszen remek mozdulattal ütötte szögletre Knezevic büntetőjét. Ezután már nem született gól, így – ahogy mondani szokták – a játék képe alapján elégedettek lehetünk az egy ponttal.


                                                                   fotó: vasasfc.hu


Hirdetések