Jenkei Dániel, 2017.10.23. | Kézilabda

Kedd este pótoljuk az első fordulóból elmaradt mérkőzésünket a BL-győztes otthonában.

Nincs egyszerű periódusban Kovács Péter csapata: pénteken még Kisvárdán játszott remek mérkőzést a hazaiakkal, jövő hétvégén pedig jön számunkra az ősz talán legfontosabb meccse, a Kecskemét elleni kiesési rangadó. És ha ez nem lenne elég, kedden egy "laza partit" játszunk a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO-val. Ambros Martin gárdájával erdetileg szeptember 9-én, a bajnokság első fordulójában játszottunk volna, de mint ismeretes a győriek több játékosa is kórházba került, így elhalasztották a meccset.

A kedden 18 órakor kezdődő találkozó előtt a mieink Győrijét, Győri Barbarát kérdeztük, aki remekül védett a Kisvárda ellen: - Felszabadultan kell játszanunk, élveznünk kell, hogy ott lehetünk a győri csarnokban és a világ legjobbjai ellen kézilabdázhatunk. Emellett pedig természetesen igyekszünk a legjobbunkat nyújtani, és a végsőkig küzdünk majd. Már volt szerencsénk megtapasztalni, hogy milyen ritmusban játszanak az NB I-es topcsapatok, ehhez próbálunk alkalmazkodni most is. Személy szerint az lesz a célom, hogy minél kevesebb gólt kapjak ezektől a világklasszis játékosoktól.

Összességében valóban a tisztes helytállás lehet a realitás, no meg az, hogy a világ legjobb csapata ellen elkapjunk egy jó ritmust, amely kitart majd vasárnap estig, a Kecskemét elleni derbi idejéig.

Október 24., 18 óra: Győri Audi ETO KC - Vasas SC, NB I. 1. forduló - elhalasztott mérkőzés, (Győr, Audi Aréna)


Hirdetések