Dobos Sándor, 2017.10.11. | Vízilabda

A VasasPlaket fiatal játékosa is ott lesz Märcz Tamás október végi edzéssorozatán.

A magyar férfiválogatott szövetségi kapitányától és a Magyar Vízilabda Szövetségtől érkezett hivatalos levél a VasasPlakethez szerda délután. Elég rég kaptunk ilyen jellegű értesítést, legalábbis a felnőtt válogatott tekintetében.

Märcz Tamás szövetségi kapitány október 24-én és 25-én tart edzéseket annak a tizennégy játékosnak, aki most meghívót kapott tőle.

Az utánpótlás-válogatottban rendszeresen szerepet kapó Burián Gergely is ott van a névsorban, amit ő kitörő örömmel fogadott:


Fotó: Vasas Attila

„Őszintén szólva, még nem nagyon tudok mit mondani, emésztgetnem kell a dolgot és felfogni. Meglepődtem, de nagyon-nagyon boldoggá tesz, hogy szem előtt vagyok. Ez egy hatalmas lehetőség, hiszen itt most meg lehet mutatni, mire képes az ember, és én borzasztóan meg szeretném mutatni. Jó lenne élni a lehetőséggel, jó benyomást tenni a kapitányra, ezen leszek minden erőmmel” – fogalmazott a VasasPlaket 19 éves játékosa.

Gratulálunk a meghívóhoz, és sok sikert az edzéseken!

Ne feledjük, csütörtökön 20:30-tól VasasPlaket-Kaposvár OB I-es mérkőzés a Komjádiban!

A meghívottak névsora:

Csoma Kristóf (Miskolc), Vogel Soma (Ferencváros) - kapusok

Sántavy Máté (Kaposvár), Pellei Frank (Szentes), Várnai Kristóf (BVSC), Lajkó Márton (PVSK), Burián Gergely (VasasPlaket), Német Toni (FTC), Kovács Péter (BVSC), Vogel Simon (UVSE), Vadovics Viktor (Miskolc), Nagy Ádám (Miskolc), Kiss Bálint (Honvéd), Nagy Márton (Szentes)

D.S.


Hirdetések