Jenkei Dániel, 2017.10.06. | Kosárlabda

Női kosarasaink nagy csatában verték meg a BEAC gárdáját a bajnokság második fordulójában,

Vasas Akadémia - BEAC Újbuda 70-66 (22-17, 19-21, 10-13, 19-15)
Vasas Pasaréti Sportcentrum, 200 néző

Vasas Akadémia: Karakasevic (27), Kalu (10), Merész B. (14), Böröndy (8), Demeter (6) Dúl (3), Tóth O., Dombai (2), Farkas, Ambrus, Smailbegovic

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy szoros meccseket játszunk a szomszédvár BEAC-al, így volt ez szerda este Pasaréten is. Az első negyedben a mieink domináltak, Karakasevic vezérletével szorgosan gyűjtöttük a pontokat, de aztán egyre több hiba csúszott a játékunkba, így a BEAC visszajött a meccsbe. Az utolsó negyedre egypontos előnnyel fordultunk és nyitott is maradt végig a találkozó. A végjátékban aztán mi voltunk erősebbek fejben, ráadásul a szerencsével sem álltunk hadilábon, így összejött a 70-66-os siker.

Földi Attila, vezetőedző: - Valóban több szerencsénk volt a végén, nagyon sok hibát követtünk el, most az nyomta kicsit a lányokat, hogy ezen meccsen elvárás volt a győzelem. Többször megvolt rá az esélyünk, hogy megtörjük a BEAC ellenállását, de ez nem sikerült, mert elemi dolgokat rontottunk el. Az viszont tetszett, hogy a végén igazi szívvel hajtottunk, így összességében szerintem rászolgáltunk a sikerre.

 

Hirdetések