Dobos Sándor, 2017.10.03. | Vízilabda

Elkezdődtek az országos korosztályos bajnokságok, az UVSE csapatai ellen nyitott a Vasas SC.

Országos ifjúsági bajnokság, 1. forduló:

UVSE–Vasas SC 10-8 (2-2, 2-3, 2-1, 4-2)
Gólszerzők:
Konarik 3, Vigvári Vendel 2, Bereczki 2, Busa, Aranyi, Szieben, illetve Trombitás 2, Hajdu L. 2, Hajdu A., Landherr, Maschefszky, Péter L.

Plézer János vezetőedző:
„Büszke vagyok a játékosaimra, amíg bírtuk erővel, addig csináltuk, tettük a dolgunkat. Sok munkát végeztünk el az utóbbi időben. Sajnálatos módon az egyik játékosunk orrtörést szenvedett, így még nehezebb helyzetbe kerültünk. Nem adjuk fel, mindent megteszünk a jövőben is.”

Országos serdülő bajnokság, 1. forduló:

UVSE–Vasas SC 17-10 (3-2, 5-2, 5-3, 4-3)
Gólszerzők
: Konarik 4, Sziládi 3, Martin 2, Molnár E. 2, Aranyi, Pardi, Szieben, Hegedűs, Vigvári Vendel, Vigvári Vince, illetve Landherr 2, Magyar B. 2, Lepizsán 2, Vadovics L., Virt, Virág, Fótos

Godova Gábor vezetőedző:
„Sokan távoztak a csapatunkból, sokan is érkeztek, ügyes játékosok, de kell egy kis idő, amíg szerkezetileg megtaláljuk a helyes felállást mind védekezésben, mind támadásban. Az egyik legjobb csapat ellen kezdtük a bajnokságot, ahol hat-hét válogatott játékos szerepel, ennek ellenére lőttünk 10 gólt, ami nem rossz. A kapott gólok száma sok, ha ebből 4-5 olyan gólt elkerülünk, ami saját hibából született, stabil lehet a játékunk, és lehetnek sikerélményeink a jövőben.”

Országos gyermek bajnokság, 1. forduló:

UVSE –Vasas SC 13-14 (5-2, 3-3, 3-4, 2-5)
Gólszerzők
: Vigvári Vince 7, Lehoczky 2, Török L. 2, Molnár B., Molnár E., illetve Sipos 4, Gémesi 3, Pázmándi 3, Sipőcz, Györke, Szilágyi B., Bárczi

Monostori Attila vezetőedző:
„Csapatként működtünk, ez volt a győzelem fő záloga és az, hogy fegyelmezetten játszottunk. Ez mindig fontos. Sikerült kihasználni azt, hogy az ellenfél egyik válogatott játékosa kiállíttatta magát, ezt követően is azt csináltuk, amit addig, és amit megbeszéltünk. Mindenki tette a dolgát, kifizetődött a koncentráció és a fegyelmezettség. Örülök a győzelemnek. Tavaly is legyőztük az UVSE-t, igaz, akkor 5 méteresekkel, most pedig először a rendes játékidőben.”  

D.S.


Hirdetések