Jenkei Dániel, 2017.09.20. | Labdarúgás

Kétgólos sikert arattunk Nyíradonyban, így továbbléptünk a Magyar Kupában.

Nyíradony– Vasas 0-2 (Gólszerző: Pavlov 62., Kulcsár 92.)
Nyíradony, 350 néző
Vezette: Kátai Gábor

Vasas: Póser - Burmeister, Vaskó, Benes - Vogyicska, Berecz, James, Király (Remili) - Pavlov, Vergosz (Ferenczi), Ádám

Lelkes hazai csapat fogadta együttesünket szerda délután Nyíradonyban, a megyei első osztályban edződő hazaiak harcosan kezdték a mieink elleni mérkőzést. Vasas-oldalon Oenning-mester több olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik ritkán kezdők bajnokikon: a kapunkat Póser védte, pályán volt a kezdéstől Király Botond is, és az új görög támadónk, Vergosz is.

Az első félidőben Ádám Martinnak, Pavlovnak és Berecznek is akadt kecsegtető helyzete, a játékrész derekán mégis a szívbaj jött ránk, hiszen a meccs addigi legnagyobb helyzetét a hazaiak puskázták el, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy Póser volt a helyén.

A 62. percben megtört a jég, Pavlov egy kipattanót "csukázott" fejjel a kapuba, kisvártatva pedig Vergosz is majdnem eredményes volt, de próbálkozása a kapufán csattant. Noha Ferenczi István is lehetőséget kapott, nem lehettünk teljesen nyugodtak egészen a hosszabításig, amikor is Kulcsár biztosította be a továbbjutást.

Nem volt egyszerű, de nagyjából ezt is vártuk, a lényeg, hogy ott vagyunk a következő körben, a Magyar Kupa legjobb hatvannégy csapata között.


Fotó: vasasfc.hu


Hirdetések