Dobos Sándor, 2017.09.08. | Vízilabda

A Vasas SC vízilabdázóit ezentúl Németh Anna segíti a mindennapokban technikai vezetőként.

Az uszoda világa ismeri őt, hiszen évek óta dolgozik a bajnoki és kupamérkőzések, valamint a nemzetközi tornák közreműködőjeként, a zsűriasztalnál – emellett a Magyar Vízilabda Szövetség munkatársa is volt. Sőt, az elmúlt szezonban az OB I/B-ben pólózott is, a III. kerületi TVE színeiben lettek bajnokok a másodosztályban.

Németh Anna számára ezentúl a Vasas lesz a meghatározó, már el is kezdte a munkát, így egy kis bemutatkozásra kértük.

„Gyerekkorom óta az uszodában élek. Édesanyám úszó volt, szerepelt az 1980-as moszkvai olimpián is, valamint később tagja volt az első magyar női vízilabdacsapatnak. Még játszott, amikor megszülettem, így elég egyértelmű volt, hogy kötődni fogok az uszodához. Először úszni jártam, majd átkerültem a vízilabda előkészítő csoportba. Az élsporthoz közelítő vízilabdát fiatalon abbahagytam, de maradtam az uszodában. Négy éve dolgozom közreműködőként a hazai mérkőzéseken, de ott voltam több Bajnokok Ligája-találkozón, két Final Sixen, az idei világbajnokságon és masters világbajnokságon is.

Dolgoztam a Magyar Vízilabda Szövetségben is, a versenyengedélyek adminisztrálása tartozott hozzám. Itt a Vasasnál most több feladatom van technikai vezetőként, hiszen közvetlen kapcsolatom van a gyerekekkel, a szülőkkel és az edzőkkel. Dolgozunk azon, hogy előrehaladjunk, és tovább építsük az utánpótlásunkat” – összegzett Németh Anna.

Köszöntjük a Vasas-családban, jó munkát kívánunk!

D.S.


Hirdetések