Dobos Sándor, 2017.09.06. | Vízilabda

Az új szezonban a régi helyszínen játssza hazai mérkőzéseit a VasasPlaket.

A 17. FINA Világbajnokság és az azt követő masters világbajnokság apropóján újították fel az elmúlt időszakban a Komjádi-uszodát, amely a beruházásnak köszönhetően valóban megújult: az előtér, az öltözők, a szociális helyiségek is megfelelnek már a 21. század követelményeinek – és a medencetérben is történtek fejlesztések, mint ahogyan a tetőszerkezetet is megújították.

Hogy miért idézzük fel ismét a renoválás tényét? Nos, Méhes Jenő, a Vasas SC vízilabda-szakosztályának igazgatója arról tájékoztatott, hogy véglegessé vált: a következő szezonban ismét a „Komiban” játssza hazai mérkőzéseit a VasasPlaket.

Az előző idényben a Tüske Uszodakomplexum volt a felnőtt és utánpótlás együtteseink otthona, csapataink minden feltételt és tárgyi eszközt meg is kaptak abban a létesítményben, ami szükséges volt a mérkőzések és az edzések magas színvonalú lebonyolításához. (Utánpótlás mérkőzéseket még rendeznek majd a XI. kerületi létesítményben.)

Földi László csapata viszont most már a Komjádiban készül a szezonra, amely egyébként vészesen közeledik. Bár a bajnokságban október 4-én játssza első mérkőzését a csapat (az UVSE ellen, idegenben), a Magyar Kupában már selejtezőket rendeznek szeptember 23-24-én (Szolnokra lesznek hivatalosak a fiúk az UVSE, a KSI és a címvédő helyiek mellett).

Az MK-selejtezők előtt egy héttel a hagyományos debreceni HBZ Kupán vesz részt a csapat, méghozzá a DVSE mellett a Honvéd és a Szentes csapatával egyetemben.

VI. HBZ Kupa, Debrecen, a program

Szeptember 16., szombat

11.15 - RacioNet-Honvéd–VasasPlaket
12.45 - Debreceni VSE–Metalcom-Szentes
17.30 - RacioNet-Honvéd–Metalcom-Szentes
19.00 - Debreceni VSE–VasasPlaket

Szeptember 17., vasárnap

09.30 - Metalcom-Szentes–VasasPlaket
11.00 - Debreceni VSE–RacioNet-Honvéd
12.15 - Eredményhirdetés


Hirdetések