Jenkei Dániel, 2017.06.15. | Röplabda

Megmérkőztek a vasasos iskolák a Folyondár utcában.

A Vasas által létrehozott iskolai program résztvevői számára rendezett a szakosztály évadzáró tornát. Az együttműködésben résztvevő valamennyi iskola képviseltette magát: a Csillaghegyi, a Zippernovszky, a Kerék utcai, a Krúdy, a Fodros utcai, az Aquincumi és az Újlaki iskola kezdő tanfolyamos leány röplabdásai vettek részt a jó hangulatú rendezvényen.

Az edzők összesen négy kategóriában hirdettek versenyt, a kisebbek még játékos keretek között mérkőztek meg, a haladók pedig már 6-6 ellen, rendes röplabdaszabályok szerint.

Utóbbi minitornát az Újlaki iskola 2. számú csapata nyerte, akik nagy csatában győzték le az Aqunicumi iskola gyermekeit.

A mini szabályok szerint zajló 4-4 elleni kategóriában a Kerkék utcaiak bizonyultak a legjobbnak, a Manó kategóriában pedig az Aquincum. A legkisebbek a zsinórlabdát próbálták ki, itt a Krúdy iskola lányai bizonyultak a legügyesebbnek.

Természetesen a díjkiosztó ünnepségen mindenki gazdagodott ajándékkal, a népes gyereksereg pedig délután vastapssal búcsúzott a tornától.


 


Hirdetések