, 2017.05.15. | Vízilabda

A hétvégén a Ferencvárossal játszottak utánpótlás csapataink.

Ifjúsági

Vasas-Continental – FTC Vízilabda 9-10 (2-3, 4-1, 2-2, 1-4)
Vasas: Dévai, Ladányi, Fazekas (1), Hajdu (1), Trombitás (2), Makszim (2), Fodor
Csere: Zsíros, Máté, Bencz (2), Bozó (1), Péter, Farkas, Bögre

Plézer János értékelése:
„Megtettünk mindent, a mai napon ennyi volt bennünk. Ellenfelünknek volt fontosabb ez a mérkőzés, hiszen ezzel a győzelemmel bebiztosították helyüket a final four-ban. Jó volt boldognak látni a Ferencváros játékosait és szurkolóit, mert legutóbb a Népligetben nagyon szomorúak voltak.”
 



Serdülő

Vasas-Continental – FTC Vízilabda 15-7 (3-2, 2-2, 7-1, 3-2)
Vasas: Korom, Landherr, Bozó (3), Csorba (2), Konarik (4), Tóth-Gili (3), Sólyom L. (1)
Csere: Böröczky B., Csémy, Maschefszky, Péter (2), Böröczky M., Kalácska, Andrasev

Kemény Kristóf értékelése:
„Ősszel a szünet előtti utolsó mérkőzésünkön kudarcot vallottunk a Népligetben, így azért a visszavágás gondolata elég erősen motoszkált bennünk a mérkőzés előtt. Ennek szellemében kezdtük a meccset, és ezt sikerült is végigvinni, leszámítva a helyzetkihasználás hatékonyságát. Szerencsére a mérkőzés második felére sikerült meggyőző fölénybe kerülni, Béres Gergely csapata a két kulcsjátékos hiánya ellenére nagyon férfiasan küzdött, fegyelmezetten és taktikusan játszott. A Fradi mindig erős ellenfél, bármilyen csapattal érkeznek és ez most sem volt másképpen. Gratulálok a csapatnak az előző időszakban nyújtott teljesítményéért!”
 



Gyermek

Vasas-Continental – FTC Vízilabda 7-9 (3-4, 1-2, 1-2, 2-1)
Vasas: Andrasev, Török (1), Lőke, Böröczky M. (2), Fótos (2), Záveczki Z. (1), Peőcz
Csere: Bétéri (1), Mónus, Gémesi, Záveczki B., Sipos

Monostori Attila értékelése:
„A bajnokság egyik legerősebb csapatával szemben rendkívül összeszedetten játszottunk. A mérkőzés elején vezettünk, de utána az FTC három góllal is elment. A csapat tartását az is bizonyítja, hogy az utolsó percekre egy gólra feljöttünk, így a vége óriási izgalmakat hozott. Sajnos nem sikerült az egyenlítés, pedig volt lehetőségünk. A Fradi a mérkőzés vége előtt egy perccel lőtt egy gólt, amellyel eldöntötte a mérkőzést. A mutatott játék alapján megérdemeltük volna legalább az egy pontot.”


Hirdetések