, 2017.04.10. | Vízilabda

Utánpótlás csapataink a hétvégén két fordulót is lejátszottak.

Ifjúsági

Vasas-Continental – BVSC 13-7 (2-1, 1-2, 8-0, 2-4)
Vasas: Dévai, Ladányi (1), Fazekas, Hajdu (2), Bencz, Burián (3), Fodor
Csere: Zsíros, Máté, Trombitás (4), Bozó (1), Sólyom B.(1), Makszim (1), Péter

Plézer János értékelése:
„A mérkőzésnek volt előélete, csütörtökön nagy sikert elérve bejutottunk az OB2 négyes döntőjébe.Igazából nem tudtunk semmit se készülni a jó erőkből álló BVSC ellen, ráadásul ezen a meccsen csatlakozott hozzánk újra a Bencz-Burián páros is. Indiszponáltan kezdtünk, aztán kértem a srácokat, hogy akinek nincs kedve játszani, szóljon és lecserélem. Erre volt a fiúk reakciója a 8-0-ás harmadik negyed, ami eldöntötte a három pont sorsát. Megpróbáljuk rendezni a sorokat a KSI elleni rangadóra.”

 

Szolnoki VSC – Vasas-Continental 8-11 (1-6, 1-3, 3-1, 3-1)
Vasas: Tóth, Zsíros (1), Hajdu (4), Péter (1), Sólyom B., Makszim (2), Bögre
Csere: Fülöp, Máté, Tóth, Csorba (3), Böröczky B., Bozó, Keszthelyi

Plézer János értékelése:
„Az erőltetett menet miatt sok játékosnak pihenőt adtam és próbáltam lehetőséget adni a fiatal tehetségeknek. Maximálisan meghálálták a bizalmat, szeretném kiemelni Csorba, Bozó és Péter játékát. Köszönöm a játékosaimnak az elvégzett alázatos munkát!”
 



Serdülő

Vasas Continental – BVSC 9-4 (1-1, 4-0, 2-0, 2-3)
Vasas: Korom, Böröczky B., Bozó (3), Csorba, Konarik (4), Tóth-Gili, Sólyom L.
Csere: Csémy, Maschefszky, Landherr (2), Péter, Böröczky M., Kalácska

Kemény Kristóf értékelése:
„Bár az utóbbi mérkőzéseken ugyan sorra vereséget szenvedett a BVSC, tudtuk, hogy ellenük biztosra sosem mehetünk, hiszen sok jó játékosból álló, taktikus garnitúra. Úgy gondolom, ezt a meccset hátul nyertük meg, köszönhetően a remek védekezésnek és Korom Daninak, aki lehúzta szombaton a rolót. A negyedik negyed elején már 8-1-re is vezettünk, nagyon stabil volt a játékunk az egész mérkőzésen.„

 

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Vasas-Continental 9-21 (3-4, 2-8, 3-3, 1-6)
Vasas: Korom, Böröczky B. (1), Landherr (3), Bozó (1), Csorba (3), Konarik (2), Tóth-Gili (2)
Csere: Csémy, Péter (3), Böröczky M. (1), Kalácska (1), Sólyom L. (4), Andrasev

Kemény Kristóf értékelése:
„Az utóbbi mérkőzéseken mutatott formánkat kicsit átmentettük vasárnapra is. Jellemző ránk, hogy a mérkőzések elején kissé kapkodva, türelmetlenül és pontatlanul akarjuk megoldani az ellenfél kapuja előtt a helyzeteinket. Nem volt ez másképpen Szolnokon sem. Aztán az is jellemző ránk, hogy a második negyedtől elkezdünk szépen és eredményesen játszani. Az utóbbi mérkőzéseken egyre jobban játszunk, egyre többen tudnak hozzátenni a végeredményhez. Van egy kisebb mértékű hektikusság a játékunkban. Azon fogunk dolgozni, hogy a teljesítményünk stabilan magas színvonalú legyen. Akkor idén még nagyon sokáig vihetjük.”
 



Gyermek


Vasas-Continental – BVSC 8-7 (1-2, 2-1, 1-3, 4-1)
Vasas: Andrasev, Török, Böröczky M. (2), Fótos (3), Gémesi (1), Záveczki Z. (1), Peőcz
Csere: Bétéri, Mónus, Lőke, Valkó, Sipos (1)

Monostori Attila értékelése:
„A mérkőzést nagy küzdelem jellemezte. Az első két negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat. Ekkor egy háromperces rövidzárlatot kihasználva a BVSC három góllal ellépet tőlünk. Ezután újra sikerült stabilizálni a védekezésünket, ami meghozta gyümölcsét, mert ezután csak egy gólt tudott szerezni az ellenfelünk, miközben mi öt gólt lőttünk. Óriási szívvel és akarattal játszott a csapat, ami meghozta számunkra ezt a győzelmet!”

 

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Vasas-Continental 14-11 (4-3, 2-3, 4-2, 4-3)
Vasas: Török (2), Mónus, Lőke, Böröczky M. (1), Fótos (5), Záveczki Z. (2), Záveczki B.
Csere: Bétéri, Valkó, Gémesi, Peőcz (1), Sipos

Monostori Attila értékelése:
„Az előző nap sikere után ez a mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. A végig kiélezett meccsen a három pont sorsa csak a legvégén dőlt el. Az előző napon lejátszott bajnoki elsősorban mentálisan hagyott nyomot a játékosokban. Ez a Szolnok ellen néhány rosszul meghozott döntésen látszott, ami befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. A csapat végig nagy szívvel és akarattal játszott, de az ellenfél ezen a napon egy kicsivel jobb volt.”


Hirdetések