, 2017.03.13. | Kézilabda

Sikerrel teljesítettük az „országos piros-kék túra” útvonalát.

Útvonal: Fáy utca-Balatonboglár- Dunakeszi-Fáy utca
Indulás: 7.30
Érkezés: 20.30
Mérkőzések száma: 3
Megszerezett pontok száma: 6
 

NB I/B junior

NEKA-Vasas SC 19-22 (7-10)
Vasas SC: Márity L.(kapus), Arany R. 5, Szeberényi F. 2, Varjú L. 6 (3), Nyitrai Á., Kuczora Cs. 4 (1), Szatmári M. 1
Csere: Lipovics G. (kapus), Benkő D. 1, Huszár D. 1, Kolev R. 1, Borbély  A., Pallagi L., Sági B.
Kiállítás: 8 perc, ill. 12 perc
Hétméteres: 4/3, ill. 7/4

Varga Márta értékelése:
„Kicsit túlizgultuk a találkozót, védelmünk nagyon jól működött, de a befejezéseknél megremegett a kezünk. A félidő derekára sikerült háromgólos előnyt szereznünk, de a sorozatban kihagyott hétméteresek miatt nem tudtuk tovább növelni a különbséget. A szünetben próbáltam megnyugtatni a tanítványaimat és a befejezéseknél való koncentráltságra hívtam fel a figyelmüket. A második játékrészben ezt sikerült megvalósítanunk. Arany Rebeka, Varjú Liliána és Kuczora Csenge gólerős játékának köszönhetően magabiztos előnyt sikerült kialakítanunk. A végjátékban feljavult ellenfelünk, de ez már nem befolyásolta a győzelmünket. Értékes két pontot hoztunk el riválisunk otthonából. A mérkőzés után Dunakeszi felé vettük az irányt, hiszen várt még ránk két mérkőzés az NBII-ben.”
 



NB II. felnőtt

VS Dunakeszi-Vasas SC 22-27 (9-12)
Vasas SC: Márity L.(kapus), Arany R. 7, Szeberényi F.3 (1), Benkő D., Pallagi L., Bíró E. 6 (2), Szatmári M. 1
Csere: Szentkeressy-Kovács R. 1, Huszár D. 3, Kolev R. 1, Varjú L. 2
Kiállítás: 8 perc, ill. 8 perc
Hétméteres: 2/1, ill. 4/3

Varga Márta értékelése:
„A hosszú út fáradalmait éreztük az első félidőben, kissé tompábbak voltunk a megszokottnál. Bíró Eszter és Szatmári Melinda góljai segítették át a csapatot a kezdeti nehézségeken. A második félidőre stabilizáltuk a védelmünket, Márity Laura a kapuban remekelt. Arany Rebeka ott folytatta, ahol a Balaton parton abbahagyta, nagyszerű formában játszott. Kisebb megingást követően felzárkózott ellenfelünk, de érvényesíteni tudtuk fizikális előnyünket és megnyertük a találkozót.”



NB II. Junior

VS Dunakeszi-Vasas SC 23-33 (14-17)
Vasas: Lipovics G. (kapus), Ádám A. 6, , Szabó L. 2, Sági B. 5 (3), Urbán E. 2, Fodor K. 1,Sebő B. 1
Csere: Vásárhely R. (kapus), Lukács F. 1, Szentkeressy-Kovács R. 3, Huszár D. 6, Kolev R. 1, Varjú L. 1. Benkő D. 1, Szeberényi F. 3
Kiállítás: 8 perc, ill. 6 perc
Hétméteres: 5/4, ill. 4/4

Varga Márta értékelése:
„A nap harmadik mérkőzésén pályára léphettek a pihentebb játékosaim, akik korábban kevesebb lehetőséghez jutottak. Ádám Alexandra és Sági Betti a vállán vitte a csapatot, de a többiek teljesítménye elmaradt a várakozástól. Dicséretes, hogy a második félidőben pályára lépő tanítványaim Huszár Dórával az élen lendületes játékkal segítették nagykülönbségű győzelemhez a csapatot. Önfeledt örömünket csak a két játékvezető minősíthetetlen viselkedése zavarta meg. Nagyon büszke vagyok tanítványaimra, hogy a Dunakeszi által egymásra szervezett meccseket ilyen profi hozzáállással megoldották!”


Hirdetések