, 2017.02.20. | Vízilabda

A BVSC otthonába látogattak utánpótlás csapataink a hétvégén.

Ifjúsági

BVSC-Zugló – Vasas-Continental 8-9 (1-2, 3-3, 3-3, 1-1)
Vasas: Dévai, Máté, Fazekas (1), Hajdu (1), Bencz (2), Burián (4), Fodor (1)
Csere: Zsíros, Szabados, Trombitás, Farkas, Péter, Makszim

Plézer János értékelése:
„A mérkőzés tétje az volt, hogy leszakítsuk a BVSC-t a tabellán. Őszintén szólva nem játszottunk jól. Úgy gondolom, hogy a két csapat között nagyobb a különbség, de egy jó csapat akkor is nyer, ha rosszul játszik. A célunkat elértük, van időnk az OB2-re készülni. Egy két dolog kiderült, nagy szívünk van és csapat vagyunk. Büszke vagyok arra, amit felépítettünk.”
 



Serdülő

BVSC-Zugló – Vasas-Continental 7-11 (1-2, 3-2, 1-3, 2-4)
Vasas: Korom, Böröczky B., Bozó (3), Csorba (1), Konarik (3), Tóth-Gili (2), Sólyom (1)
Csere: Csémy, Tóth, Landherr, Péter (1), Böröczky M.

Kemény Kristóf értékelése:
„A hétvégén sikerült egy nagyon nehéznek, háromesélyesnek ígérkező rangadót hoznunk a Szőnyi úton, ami úgy gondolom, hogy mindig is egy férfias feladat. A kulcsa a győzelemnek az iszonyatos csapategység és akarat mellett, a jó egyéni teljesítményekben rejlett, amik elengedhetetlenek a tabella első 6-7 helyezett csapata ellen ebben a kiélezett bajnokságban. Úgy gondolom, most jó pozícióban vagyunk, viszont a második kör csak most kezdődik, még rengeteg víz lefolyik a Dunán, nem szabad kiengednünk. Viszont erre a játékra lehet támaszkodni a jövőben is!”
 



Gyermek

BVSC-Zugló – Vasas-Continental 12-8 (4-2, 2-2, 3-3, 3-1)
Vasas: Andrasev, Lőke, Böröczky M. (2), Fótos (2), Gémesi, Záveczki, Z. (1), Peőcz (1)
Csere: Török (2), Bétéri, Mónus, Valkó, Kocka, Bebők, Sipos

Monostori Attila értékelése:
„A mérkőzést jól kezdtük, de az első negyed végére már az ellenfél vezetett két góllal. A találkozó folyamán végig megmaradt ez a különbség a két csapat között. Sokszor volt rá alkalmunk, hogy közelebb kerüljünk az ellenfelünkhöz, de sajnos ezeket a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni. A mérkőzést végül négy góllal a BVSC nyerte meg. Nem volt ekkora különbség a két csapat között.”


Hirdetések